Jméno
Heslo
Trvale přihlásit 
Nová registrace
Èesky English
Vyhledávání
Rozšírené ...

||
 

 Zobrazení samostatného příspěvku / Diskuze: Automatická převodovka AL4 v C5 I/II
djudas
16.11.2011 09:50 - Re: Automatická převodovka AL4 v C5 I/II
Za?iato?n?k
Ahoj, diky vsem za prispevky. Byl jsem tam osobne a chtel po nich aby to auto bylo alespon v puvodnim stavu. Olej me tam kontrolovali primo oni, cca mesic zpet, resp. hladinu. Jestli dobre nebo spatne nevim, ale nic o spalenine nerikali. Chybu prevodovky take zkouseli diagnostikovat, tenkrat rikali ze se to zda byt cidlem natoceni skrtici klapky. Ze nikde jinde nevidi zadnou zavadu. Ted se vymlouvaji na to ze ta prevodovka byla uz asi uplne v haji. Ta prevodovka jezdila za tepla i studena dobre, radila klidne, podrazovala bez znatelnych razu nebo tak neco. Jen za studena se projevovala ta chyba. Ze zacatku ani nebyla doprovazena zadnym klepnutim, nebo bouchnutim. Jen se na pocitaci objevila hlaska "Automatic gearbox failure". Bylo jedno jestli jsem jel na automat, nebo na sekvencni razeni. Po restartu a zahrati, jako kdyz utne a prevodovka uz problem neukazala az do dalsiho studeneho startu.

Me spise zarazelo jak servis muze auto uvest do horsiho stavu. Ze jim to uz neujede ani kilometr. Myslim si ze by tohle meli dat do kupy oni, at uz to je chybou ktera tam byla nebo tim ze to nejak spalili oni. Slo me spise o nazory, co mohlo zpusobovat muj problem za studena, a co muze byt problem ktery me rikaji ted oni. Nemyslim si, ze by za zkusebni jizdu a po odbornem serizeni doslo hned k projevu spalenych lamel a totalnimu znepojizdneni prevodovky. Cekal bych, ze by se spis mela funkcnost zlepsit a pokud to jezdilo pred tim a bylo by to spatne sestelovane, melo by to mit vetsi pritalcne sily a jezdit lepe, nebo alespon stejne.

to Dutch: Volfa jsem zkousel. Odmitl me ze mam pry auto v plynu a ze to nechteji. Mozna by byl lepsi. Uvidime jak se k tomu postavi na Letne.

V tuto chvili servis rika ze to za dohodnutou cenu na zacatku musi uvest alespon do puvodniho stavu a ze si s tim budou muset asi poradit. Moc se ani nebranil me prislo. Skoro me prijde ze neco udelali spatne nebo si tim nebyli jisti. Pokud to napoprve neseridili spravne, nevim jak rychle se takove lamely spali, pokud treba byli uz nejak nacate. Olej jsem po jejich zasahu nevidel. Takze nemohu posoudit.

  
Uživatelé online  
Nejnovější příspěvky  
Inzerce  
Obrázky  


Š 2007-2017 :: by c5club,optimalizováno pro rozlišení 1024x768, Firefox, Kontakt/Administrator