Lubo74
|
08.11.2011 20:41 -
Re: Koupě Citroenu C5
|
|

|
nomadm napsal(a): Zdravím citroenáři, právě jsem v procesu výběru náhrady naí feldy kombi. Nějak se pořád nemůu rozhodnout co pořídit. Stále zvauji zda-li kombi nií střední, nebo střední, nebo MPV. Najedem cca 10tis. km/rok. Ze střední bych bral buď Mondeo, Vectru nebo právě C5 II, při mém malém nájedzu bych do nafty raději neel, ikdy mě do ní pan servisák citroenů ve Zlámanci (okres Uher. Hraditě) troku přesvědčoval (1.6 HDI). Nicméně si myslím, e benzín 2.0 je lepí volba. CHtěl bych se Vás
zeptat, zda-li někdo na Zlínsku tuto motorizaci vlastníte (C5 II kombi od r.v. 2005 do 2007) a jestli by bylo moné se tím svézt. Děkuji mnohokrát.
Ptát se na Citroen fóru jestli Ford nebo Citroen si sám můe dát odpověď. Jasně e ti tu kadý řekne e Citroen. Kdy se stejně tak zeptá na Ford fóru tak ti tam kadý řekne e jedině Ford, Citroen ani náhodou. Jestli ti můu poradit jak jsem stejné dilema řeil já tak jsem si pročetl fóra obou značek pro které jsem se rozhodoval. Zjistil jsem si nejčastějí závady,cenu dílů,zkuenosti a spokojenost uivatelů atd. Potom jsem si auta obou značek projel a rozhodl se.Jetě jsem četl e nemá jasno jestli ropu nebo benzín. Při nájezdu do 10 000km starýho ropáka ani náhodou. |
| |
| |