Jméno
Heslo
Trvale přihlásit 
Nová registrace
Èesky English
Vyhledávání
Rozšírené ...

 

 Zobrazení samostatného příspěvku / Diskuze: Odhlučnění
wuwei
07.11.2011 07:44 - Re: Odhlučnění
99
Chlapy, nikdo tady netvrdí, že c5 je hlučná. Já jsem třeba dal C5 přednost před jinými auty právě pro její konejšivou a uklidňující povahu. A jsem spokojený. Snad jen motoru bych vytkl, že není z nejtišších. HDIčka patří ke špičce, ale já jsem na benzín a ten by mohl být lepší.
Jinak auto mám teprve 14 dní a zítra jde do servisu. Vím, že je potřeba vyměnit tyčky stabilizátoru, dotáhnout šroubky, vyměnit olej, udělat rozvody...určitě se potom zklidní. Přesto jsem si dovolil zauvažovat nad dodatečnou izolací. Taky proto, že už nějakou mám.
Možná až prolezu auto a uvidím, co kde už je, vykašlu se na to. Díky Jumepovi vím, co je za palubkou a že nemá cenu tam už nic dávat.
Vy se divíte, že chce někdo odhlučnovat už tiché auto, já zas nedokážu pochopit, jak někdo dokáže kupovat sportovní výfuky, křídla... každej jsme jinej. Kdo má auto jenom přo převoz, tomu stačí felda. Ten kdo rád jezdí, koupi si auto podle své povahy a svých požadavků. A pro toho je třeba tahle sekce „úpravy, vylepšení, tuning“.

  
Uživatelé online  
Nejnovější příspěvky  
Inzerce  
Obrázky  


Š 2007-2017 :: by c5club,optimalizováno pro rozlišení 1024x768, Firefox, Kontakt/Administrator