Jméno
Heslo
Trvale přihlásit 
Nová registrace
Èesky English
Vyhledávání
Rozšírené ...

 

 Zobrazení samostatného příspěvku / Diskuze: Dočasné odstavenie vozidla
felix81
30.10.2011 10:21 - Re: Dočasné odstavenie vozidla
99
Vlado napsal(a):
Tak po vyššie uvedenom, som v miernom strese. Prizná sa že na degradáciu nafty som až tak nemyslel.Najprv som chcel vyčerpa nádrž, veď v autobazároch tie "krásky" stoja aj rok s minimom paliva.No potom som uvažoval o dotankovaní do plna. Teraz asi budem musie zmeni plán a pohžada niekoho spožahlivého, kto tú moju "loď raz za mesiac vytiahne na plavbu"


Klid. Nebud zase ve stresu. Odstavíš to pouze na půl roku a to se z plné nádrže nestane hned srajda. Dělám často pokusy s naftou a vím že nafta s FAME (meřo) v uzavřeném neprůhledném kanystru vydrží docela dlouho. Samozřejmě pokud někdo skladuje naftu v průhledným plasáku a venku tak pak mu z toho pokvete řepka. Sám si v kufru vozím dvacku čistý nafty od pumpy a na podzim ji vždycky vyleju do nádrže a vezmu čerstvou. Motor je zatím OK a to mám velice náchylné vstřik. čerpadlo od Lucase na čistotu paliva.
Já kdybych měl odstavovat XMo tak mu narvu plnou nádrž nafty s VIFem a štamprlí mot. oleje, hodim to na špalky, vyndám baterku a tradá do světa. Je jasné že první start motoru po dlouhé době mu nechutná a nadává na kvalitu stravy, držkovat může, ale sežrat to musí.

  
Uživatelé online  
Nejnovější příspěvky  
Inzerce  
Obrázky  


Š 2007-2017 :: by c5club,optimalizováno pro rozlišení 1024x768, Firefox, Kontakt/Administrator