Jméno
Heslo
Trvale přihlásit 
Nová registrace
Èesky English
Vyhledávání
Rozšírené ...

 

 Zobrazení samostatného příspěvku / Diskuze: Servisní a prodejní akce Citroen
Mikra
10.10.2011 14:41 - Re: Zimní prohlídka citroen ZDARMA
99
DaveLbc napsal(a):
Já s tím v zásadě souhlasím,ale myslím si,že každy člověk není technicky tak vzdělán.

Já toho využiji,protože mám auto 2 měsíce a neměl jsem čas lítat kolem auta. Je to perfektní tah jak si vydělat to bezesporu

Na co potřebuješ technický vzdělání? Na to, abys zjistil, jestli se stěrače hýbou? Nemysli si, že ti někdo řekne o jejich funkci víc než víš ty. Technik ti nepojede za deště autem jen proto, aby ti oznámil, že mᚠstěrače na prd a že ti nabízí perfektní za směšných 1200 ,- Kč za kus. A pohledem na gumičky nezjistí nic. Teda pokud nejsou na hadry. A to platí o všech krocích, který v nabídce uvedli. Nezaplatíš sice nic, protože prohlídka je zdarma, ale taky nic nedostaneš, jen strávíš nějaký čas v servisu a možná tě ukecají na nějaký nákup.
Zkušenosti mi říkají, že od nich nedostanu nic zadarmo. A o kvalitě práce vím svoje. Např. brzdovou kapalinu mi vyměnili tak, že z nádržky vycucli tu, co tam byla, vlastně nepoužitá a místo ní nalili novou. A ten drek, co mám v brzdičích a v trubkách tam zůstal. A to byla placená garanční prohlídka. Fuj. Dá se zjistit i o kvalitě brzdovky hodně měřícíma přístrojema, ale ty nepoužijou. Oni ti jen zkontrolujou hladinu. Mám oči a tu hladinu vidím taky.
Hladina kapaliny v ostřikovačích, nebo v chlazení, hladina LDS, hladina oleje... výsměch. Není nic snažšího, než se na to podívat. A nemusíš běhat kolem auta. Stačí stát na jednom místě, před autem s otevřenou kapotou.
Kontrola oken a zrcátek? Opět se nám asi servis snaží vysvětlit, že jsme debilové a nepoznáme to sami.
Prostě nechápu, proč tam jezdit.
Ale v podstatě kromě času to nic nestojí, tak je to každýho vlastní volba, jak s ním naloží.

  
Uživatelé online  
Nejnovější příspěvky  
Inzerce  
Obrázky  


Š 2007-2017 :: by c5club,optimalizováno pro rozlišení 1024x768, Firefox, Kontakt/Administrator