Mikra
|
10.10.2011 14:41 -
Re: Zimní prohlídka citroen ZDARMA
|
|

|
DaveLbc napsal(a): Já s tím v zásadě souhlasím,ale myslím si,e kady člověk není technicky tak vzdělán.
Já toho vyuiji,protoe mám auto 2 měsíce a neměl jsem čas lítat kolem auta. Je to perfektní tah jak si vydělat to bezesporu 
Na co potřebuje technický vzdělání? Na to, abys zjistil, jestli se stěrače hýbou? Nemysli si, e ti někdo řekne o jejich funkci víc ne ví ty. Technik ti nepojede za detě autem jen proto, aby ti oznámil, e má stěrače na prd a e ti nabízí perfektní za směných 1200 ,- Kč za kus. A pohledem na gumičky nezjistí nic. Teda pokud nejsou na hadry. A to platí o vech krocích, který v nabídce uvedli. Nezaplatí sice nic, protoe prohlídka je zdarma, ale taky nic nedostane, jen stráví nějaký čas v servisu a moná tě ukecají na nějaký nákup.
Zkuenosti mi říkají, e od nich nedostanu nic zadarmo. A o kvalitě práce vím svoje. Např. brzdovou kapalinu mi vyměnili tak, e z nádrky vycucli tu, co tam byla, vlastně nepouitá a místo ní nalili novou. A ten drek, co mám v brzdičích a v trubkách tam zůstal. A to byla placená garanční prohlídka. Fuj. Dá se zjistit i o kvalitě brzdovky hodně měřícíma přístrojema, ale ty nepouijou. Oni ti jen zkontrolujou hladinu. Mám oči a tu hladinu vidím taky.
Hladina kapaliny v ostřikovačích, nebo v chlazení, hladina LDS, hladina oleje... výsměch. Není nic snaího, ne se na to podívat. A nemusí běhat kolem auta. Stačí stát na jednom místě, před autem s otevřenou kapotou.
Kontrola oken a zrcátek? Opět se nám asi servis snaí vysvětlit, e jsme debilové a nepoznáme to sami.
Prostě nechápu, proč tam jezdit.
Ale v podstatě kromě času to nic nestojí, tak je to kadýho vlastní volba, jak s ním naloí. |
| |
| |