Jméno
Heslo
Trvale přihlásit 
Nová registrace
Èesky English
Vyhledávání
Rozšírené ...

 

 Zobrazení samostatného příspěvku / Diskuze: Koupě Citroenu C5 - jakou motorizaci?
Luboš74
11.09.2011 22:38 - Re: Koupě Citroenu C5 - jakou motorizaci?
Za?iato?n?k
tezkac napsal(a):
bravoGT napsal(a):
Ja si prisel pro radu co se tyce motoru 2,0 16V to,ze je nekde potreba vymenit ulozeni zadni napravy nebo ramena atd jsou prkotiny vim co je udrzba a servis.
2,0i stačí na normální ježdění, ale motor je asi to poslední čeho bych se bál, spíš bych měl starost o kvalitu...C5 není moc povedený a dost často potřebuje nějakou údržbu...prostě se pořád sere, tak aby jsi nedopadl stejně jako s přechozím autem které jsi 2 roky opravoval, já mám C5 tři roky a tři roky se pořád něco sere ještě rok a půjde z domu a citroen už neeee


Co to je za blábol že C5 je nepovedené auto! Když se mrknu na fóra jiných značek tak se tam řeší závady podobného rázu jako tady. To že Citroen nerezne je pravda. Mám 2002 a jediný co má náznak rzi jsou zadní koule. Jinak nic. I místo které má ouklou barvu až na plech po předešlém majiteli tak nerezne. Třeba stejně starý GOLF kterého jsem si prohlížel u lakýrníka,tak co ouklá barva to puchýř. Jinak 2.0i 100kw ti bravoGT bohatě stačí.Nemám s ním žádný problém. Výkon na pohodovou jízdu a i předjíždění je dostačující.Nemusíš se bát že budeš brzda.

  
Uživatelé online  
Nejnovější příspěvky  
Inzerce  
Obrázky  


Š 2007-2017 :: by c5club,optimalizováno pro rozlišení 1024x768, Firefox, Kontakt/Administrator