Jméno
Heslo
Trvale přihlásit 
Nová registrace
Èesky English
Vyhledávání
Rozšírené ...

 

 Zobrazení samostatného příspěvku / Diskuze: Koupě Citroenu C5 - jakou motorizaci?
Darja
11.09.2011 00:44 - Re: Koupě Citroenu C5 - jakou motorizaci?
99
No, jestli mᚠbravo (což asi podle svého nicku máš), tak si musíš uvědomit, že francouzi vymysleli pozink v 80tých letech, fiat na to přišel v půlce devadesátých. Antikorozní ochrana všeobecně u francouzských aut je výborná. Naše BX z roku 1989 mělo jen jedno místečko chycené, oprava cca 1000Kč a je jako nové ) C5 nemá ani kvítek a to je to 10 let starej pekáč. Lak původní, nebořeno.
Takže rozhodně se neboj koroze.

Volvo si nemůžeš dovolit, to ti říkám předem, protože pod nᚠservis patří i volvo. Ty ceny ND a servisu jsou neskutečný... neskutečný myslím opravdu neskutečný.. a sere se to taky, jinak by v tom servise neměl nikdo co na práci.

Francouzi mají všeobecně výhodu, že proněmecký národ jako je ČR a SR, tlačí ceny ojetých vozů z PSA dolů. Což nahrává nám, za slušný peníze si koupíš auto s výbornou výbavou.

Do každýho ojetýho auta budeš muset něco investovat... ale tím je myšleno spotřební zboží, čepy, tyčky, silentbloky, spojka a podobně. To jsou věci, co prostě jsou spotřeba. Přečti si fórum, C5 má pár drobných mušek, ale díky informacím, se dají jednoduše opravit.

C5 není auto na blbnutí, jestli chceš blbnout, kup si nějaký třídvířko v nejsilnější motorizaci. Ani V6 není trhač asfaltu a není to machrkára, co bude natrhávat prdel kde komu, je to příjemně silnej motor laděnej na pohodovou jízdu. Prostě C5 je koncipovaná jinak, měkký a pohodlný, aby tě ani dlouhá jízda nevyřídila k smrti.

Ideálně se slez s někým ze svého okolí, kdo má C5 a povoz se a pokecej To ti dá největší obraz o celém autě

  
Uživatelé online  
Nejnovější příspěvky  
Inzerce  
Obrázky  


Š 2007-2017 :: by c5club,optimalizováno pro rozlišení 1024x768, Firefox, Kontakt/Administrator