Jméno
Heslo
Trvale přihlásit 
Nová registrace
Èesky English
Vyhledávání
Rozšírené ...

 

 Zobrazení samostatného příspěvku / Diskuze: Zaseklé zadní dveře - nejdou otevřít
duhamel
09.08.2011 23:10 - Nejdou otevřít dveře u C5 kombi
99
Ahoj všichni,
mám ošemetný problém se svým citronkem. Je to třílitr v automatu,za dva roky jsem s ním najel přes 120.000km,nyní má 270tkm,a prakticky nevím co je závada.
Již před rokem najednou nešly otevírat pravé zadní dveře. Protože většinou jezdím sám a potřebuji jen své dveře a kufr,neřešil jsem to.
Asi před měsícem začaly zlobit i levé zadní dveře. Většinou když byl hodně teplý den-bavíme se o červenci-byly v pohodě. Ty levé,pravé umřely asi navždy.Takže v chladnější dny-a že jich bylo-zadní dveře nešly. Protože tam mám tmavá skla a často vozím foták a notebook atd.,někdy malou v sedačce,už to mrzelo.
Asi před týdnem se přestaly otevírat dveře u spolujezdce. Celkem rychlá progrese,uvážím-li,že ty první dveře vydržely osamocené v zamknutém stavu takřka rok
Jak jsem psal,většinou ostatní dveře nepotřebuji,ale pokud ano,situace bývá docela trapná...když na parkovišti tři dospělí lidé lezou do auta jedněmi dveřmi...pikantní
Někdy pomůže malý fígl-otevřit svoje dveře nebo kufr a zamknout dálkou. Auto nespokojeně pípne,zamkne-odemkne-a ejhle-min.jedny zablok.dveře jdou otevřít. Ale funguje to jen někdy.
Tuším že půjde o polámané kabely.
Máte někdo nápad jak je vyměnit/nebo udělat bypass celého centrálu ? A hlavně jak rozebrat dveře které nejdou žádným způsobem otevřít ?
Děkuji za každé info.

  
Uživatelé online  
Nejnovější příspěvky  
Inzerce  
Obrázky  


Š 2007-2017 :: by c5club,optimalizováno pro rozlišení 1024x768, Firefox, Kontakt/Administrator