Jméno
Heslo
Trvale přihlásit 
Nová registrace
Èesky English
Vyhledávání
Rozšírené ...

 

 Zobrazení samostatného příspěvku / Diskuze: Příjem GPS uvnitř auta s pokovenými skly
vilous
26.06.2011 18:54 - Re: Příjem GPS uvnitř auta s pokovenými skly
99
Naprostý souhlas s Mikra. Likvidace signálu ne, ale oslabení je patrné. Měl jsem v mobilu a při přechodu z minulého auta na stejném místě signál nabíhal později nebo vůbec, občas se za jízdy ztrácel i v nijak extrémně stíněném terénu.
Je to ale i umístěním. U minulého auta jsem si lajznul dát to přícuckou na sklo, ale C5 ho má tak šikmo, že tam si to nelajznu. Navigace přicucnutá na sklo (pokud není nějaký extrémně dlouhý držák) tak zásadně zasahuje do zorného pole předního okna, že by to nespolkl možná ani český poliš, německy mluvící nechci dráždit už vůbec.
Vyřešil jsem jednoduše - čínská navigace 6" kino za 2000 Kč. Má přijímač GPS IV. generage a chytá mi to signál i v paneláku 5m od okna, v autě i na podlaze a to skoro hned, když pustím za jízdy, tak se po chvíli chytne i za jízdy! GPS mám na nalepené plošce přímo na palubce těsně nad středovými výdechy vzduchu - ideální pohled a neruší přední okno - v jiném vláknu o GPS jsem dal foto.
Zase ale fakt nehicujeme. Zastavil jsem včera na odpočivadle a za mnou stejně stříbrné audi a hučela mu klima a já měl v autě 22 bez klimy. Nebo tam chtěl mít 17

  
Uživatelé online  
Nejnovější příspěvky  
Inzerce  
Obrázky  


Š 2007-2017 :: by c5club,optimalizováno pro rozlišení 1024x768, Firefox, Kontakt/Administrator