Jméno
Heslo
Trvale přihlásit 
Nová registrace
Èesky English
Vyhledávání
Rozšírené ...

 

 Zobrazení samostatného příspěvku / Diskuze: Rád bych vyměnil svoji C5 za novější C5 III, vᚠnázor?
vilous
11.06.2011 21:31 - Re: Rád bych vyměnil svoji C5 za novější C5 III, vᚠnázor?
99
Synovec mi dnes ukázal novoučkou C5 III. Potvrdil jsem si, co jsem zjistil již dříve - v mnohém je to pro mne nepochopitelný krok zpět. Má HDI2.0 163 k Tourer Exckusive.
Značný úbytek prostoru pro lidi i zavazadla. Stačí se podívat z boku, přední převis (který je na kulové) narostl asi o 30 cm a o to se zmenšil zadní, který je setsakra potřeba. Mohutné sedačky vypadají důstojněji, ale ty senišové jsou mnohem příjemnější. Prostor na kolena vzadu u stejně velkého řidiče menší asi o 10 cm!!!dáno i tvarováním předních sedaček. Nedělená loketní opěrka -mně vadí a spolujezdkyně ji má - to v novém nelze. Odládací prostor u levého kolene výrazně blběji přístupný, odkládací prostory v zadních dveřích malinké a na vymknutí ruky. Sluneční clona u řidiče jen jednoduchá. Haubna musí mít tyčku. Vnější zrcátka se sice otočí, ale jízdní profil auta se tím téměř nezmění. Motorový prostor téměř nekrytý, jsou vidět koule, nádrže kapalin...
Tak se mi nakonec zalíbilo akorát otevírání 5. dveří elektrikou. Ale NEmají otevírací okno!!! Sice to byl zdroj potíží, ale praktická frajeřina.
Tak si říkám, co vedlo konstruktéry k takové degradaci vyzkoušených vlastností.

  
Uživatelé online  
Nejnovější příspěvky  
Inzerce  
Obrázky  


Š 2007-2017 :: by c5club,optimalizováno pro rozlišení 1024x768, Firefox, Kontakt/Administrator