Jméno
Heslo
Trvale přihlásit 
Nová registrace
Èesky English
Vyhledávání
Rozšírené ...

 

 Zobrazení samostatného příspěvku / Diskuze: Ventilátor topení / C5 I / II
JirkaŘ
10.06.2011 19:47 - Re: Ventilátor topení / C5 I / II
99
Takže po měsíci je to tady opět.... nejde ventilátor. Co jsem tady četl, mohl by nový tranzistor odejít následkem špatného konektoru ? Už před montáží regulátoru do vozu zpět na místo si kolega všiml, že krajní konektor , jeden jazýček je zašedlý, zatímco ostatní jsou čisté. Na obrázcích je to ten krajní levý "jazýček".(Připojuje se na to tuším že konektor od ventilátoru, mělo to silnější kablíky) Prostříklo se to kontaktolem a dalo do kupy. Měsíc to fungovalo....
Regulátor mám opět vytažený z auta doma, a mám dilema co s tím, nechat opět vyměnit tranzistor ? Koupit nový regulátor ? (No a mít pak starý do náhrady...)
Já pájku nemám vůbec... elektro taky nejsem. Čtu tady "nechat přepájet kontakty". Znamená to, že se připojovací kablík - konektor ten plast rozebere a přepájí se ? Přidá se cín ?
Asi to celé zavezu rozebrané k autoelektrikáři... měl by snad vědět co udělat. Každopádně do dovolené tu musí být hotové ! Za týden jedu a představa že mi nepůjde ventilátor, nebo odejde po cestě dlouhé 2100 km napříč Evropou by mě děsila.... Celkem během 3 týdnů dovolené najedu nějakých 6000 km, tak to musí fungovat.

  
Uživatelé online  
Nejnovější příspěvky  
Inzerce  
Obrázky  


Š 2007-2017 :: by c5club,optimalizováno pro rozlišení 1024x768, Firefox, Kontakt/Administrator