| Zobrazení samostatného příspěvku / Diskuze: C5 1.6 HDi |  |
tomix
|
26.05.2011 20:37 -
Re: C5 1.6 HDi
|
|

|

Tom+Klára napsal(a): Darja napsal(a): Kdybych měla rodinu a kombíka, koupím si 2,0 HDi, protoe budu předpokládat, e auto bude často naloené, nebo jen my eny dokáeme i v létě zabalit dětem dvoje oteplováky a vyuít kufr do posledního cntimetru čtverečního  Já ten motor neodsuzuju, jen odsuzuju umístění do C5 (a jetě více do těí C5 III). P.S. a po P15 pojede línej modrej třílitr piánko, jsem to já, já asfalt netrhám 
Jeliko jsem novým majitelem C5 III s 1,6hdi, tak na něj samoyřejmě musím pět pouze chválu  Ale teď váně- ne jme nový auto vyzvedávali od výrobce, tak jsem měl té mení obavy, zda to nebude "slabý"? Zkuenosti po prvních 750 km jsou takové, e i s tak těkým autem, jako je C5 III tenhle motůrek jezdí nádherně. Síly má stále dostatek i na předjídění. Jeliko nejsem závodník, tak mě neláká vystřelit z křiovatky se hvízdajícíma gumama a vytreným asfaltem. Navíc, závodníci si určitě nebudou kupovat diesly  Na takový to "domácí jedění" je to nejvhodnějí motorizace. A to jsem se nezmínil o spotřebe! Motor nemá natočeno ani 1000 km a průměrná spotřeba je 4,6!!!!! na dálnici ve 130 je okamitá 4,2. Co víc si přát????? Proč taky vichni blázní po výkonu? Dy na dálnici pojedeme vichni stejně rychle. Nezapomínejte toti, e těch 130 je rychlost maximální a ne minimální!!!!! |
| |
| |