Jméno
Heslo
Trvale přihlásit 
Nová registrace
Èesky English
Vyhledávání
Rozšírené ...

Zobrazení samostatného příspěvku / Diskuze: Problémy se startováním - HDi
mišák
29.04.2011 17:46 - Re: Problémy se startováním - C5 I 2,2HDi
99
Ahoj všichni. V sobotu jsem z nepozornosti natankoval do takřka prázdné nádrže (cca 3 l. nafty) 30 litrů naturalu 95. Odjel jsem od pumpy a po spotřebování paliva v trubkách mi to zahlásilo anomálii ve výf. plynech na zdechlo to. Jelikož jsem nevěděl, že jsem natankoval benzin, zkoušel jsem ještě párkrát startovat. Po 30 minutách se auto uvedlo ekonomy režimu - viz upozornění dole.
A teď prosba o radu. Auto jsem odtáhl, nádrž vyčerpal pomocí palivové pumpy (jde to překvapivě rychle - jenom zapínat a vypínat klíček a nádrž byla prázdná za 10 min.). Vyměnil jsem palivový filtr, zalil nádržku naftou s trochou aditiv a jdu točit. Slabá baterie Jdu pro kolegu s kabely. Párkrát jsem s tím zatočil, ale bylo to vážně slabé. Tak kolega v mé nepřítomnosti odcvakl spony a očistil kontakty. 10 min. dobíjení baterii oživilo, motor se točil tak, že by to za normálních okolností muselo chytnout, ale ani to nezakašlalo -skoro jako kdyby se aktivoval imobilizer. Ale baterka byla out pouze pár vteřin. Nemáte s tím někdo zkušenost, zkuste, prosím, zapřemýšlet a poradit co s tím. Jsem z toho vážně špatnej.
Na závěr DULEŽITÁ RADA PRO VŒECHNY: Pokud Vás někde zradí C5 I. a nejde nastartovat, rozhodně nenechávejte stažená okna. Cía se uvede do režimu "ECO AKTIV MODUS", který šetří baterii a jste slušně řečeno v pr..li, protože je nezavřete.
Díky za všechny příspěvky. Odjezd na čarodějnice asi stejně nestíhám.

Uživatelé online  
Nejnovější příspěvky  
Inzerce  
Obrázky  
Š 2007-2017 :: by c5club,optimalizováno pro rozlišení 1024x768, Firefox, Kontakt/Administrator