Jméno
Heslo
Trvale přihlásit 
Nová registrace
Èesky English
Vyhledávání
Rozšírené ...

 

 Zobrazení samostatného příspěvku / Diskuze: tmavící folie na skla
Klokan
28.04.2011 00:26 - Re: tmavící folie na skla
99
Všeho s Mírou ... už jsem viděl ochcáfku, co si pan tuner dal na přední boční zrcadlovky ...... a pak zjistil, že mu někdo ukradnul zpětný zrcátka. Tak to musel u zrcátek vyřezat, aby viděl. Vypadalo to hůůůůžasně. .

Taky nerad jezdím za dodávkou, SUV či čímkoliv podobným, protože přes něj není vidět a když si držím dostatečný odstup, tak se mi tam vždy někdo "na....e".

Ale kvůli tomu nebudu na foliovníky házet špínu, páč je to za 1. povolený zákonem a za 2. si stejně musím dodržovat odstup takovej, abych zabrzdil když to bude třeba. Může se lehce stát že se před tím autem nic dít nebude, ale on to zašlápne třeba kvůli děcku v silnici či chybějícímu víku kanálu či co já vim čemu.

To že bez folie je to pro mně za ním lepší a trochu bezpečnější je bez debat, ale ubrzdit to musim tak jako tak. A navíc u některejch aut je to jedno, i bez folie přes ně vidim pikaču .

PS: Mnohem víc mi vaděj vočipovaný kamna na brikety co táhnou i čmouděj vodcpodu pyčo. Taky vidim pendrek jak přes folii, ale navíc to musim čuchat a následně mejt z auta.....

  
Uživatelé online  
Nejnovější příspěvky  
Inzerce  
Obrázky  


Š 2007-2017 :: by c5club,optimalizováno pro rozlišení 1024x768, Firefox, Kontakt/Administrator