Jméno
Heslo
Trvale přihlásit 
Nová registrace
Èesky English
Vyhledávání
Rozšírené ...

 

 Zobrazení samostatného příspěvku / Diskuze: Špatné startování za tepla
DominikH
27.04.2011 19:02 - Špatné startování za tepla
99
Zdravím, jsem tu první den, samozřejmě jsem využil funcke HLEDAT, ale nenašel jsem nic, co by mi pomohlo. Respektivě se to přiblížilo mému problému. Pokud se to tu už řešilo, tak se moc omlouvám. Stačí mě jen nasměrovat na téma a toto klidně smazat, nechci spamovat.

A teď k problému. Včera jsem se stal šastným majitelem C5. Již v dětství jsme měli Citroeny typu BX, XM. Dnes jsem se "zamiloval" do C5ky, ale přijde mi, že si žije svým životem. Asi se ji stýská po majiteli, nebo nevím. Jde mi o to, že špatně startuje a to jen za tepla. Ano, našel jsem tu toho mnoho, ale když jsem volal předchozímu majiteli, řekl mi, že to děla immo. Můj úkol byl tedy vystoupit, zamknout, odemknout a nastartovat. Kupodivu po několika pokusech nastartovat a telefonátu majiteli, to fungovalo a naskočilo krásně na poprvé. No ale to mě tedy bavit nebude, pořád skákat ven a dovnitř. Nevíte, co by za tím mohlo stát?

S autem jsem už domluvený na kompletní prohlídku v Citroen servisu, ovšem až příští týden. Dohodli jsem se na kompletní kontrole auta, plus diagnostika. Doufám, že vše bude v pořádku, nerad bych se stal obětí koupě nějakého "vraku". Co se týče auta jako auta, motoru, hydrauliky atd. vše mi přijde tak, jak má. Skoro jako nové. Motor čistý, tichý, vcelku výkonný. Karoserie bez škrábance. Nevypadá, že by bylo bourané, celkem to sedí s originálními díly, šrouby, lakem. Ale dneska už se nedá věřit ničemu. Mám tam pár otázek pro servis, co mi přijde, že není 100%tní, tak uvidíme.

Trochu jsem se rozepsal, omlouvám se, ale jsem z ní prostě nadšený, tak doufám, že mi to vydží co nejdéle! Děkuji moc za všechny názory, rady a tipy.

  
Uživatelé online  
Nejnovější příspěvky  
Inzerce  
Obrázky  


Š 2007-2017 :: by c5club,optimalizováno pro rozlišení 1024x768, Firefox, Kontakt/Administrator