Jméno
Heslo
Trvale přihlásit 
Nová registrace
Èesky English
Vyhledávání
Rozšírené ...

 

 Zobrazení samostatného příspěvku / Diskuze: Druhá poloha klíčku a nic...
jimhawkey
11.04.2011 20:30 - Druhá poloha klíčku a nic...
99
Zdravím. Řešim takovou závadu.
popis: auto odemknu dálkou, odemknu řadící páku, dám klíček do zapalování, otočím do druhé polohy a nic. Budíky se nerozsvítí, počítač se nerozsvítí, žádné kontrolky, žádné hlášky. Tudíž nenastartuju. Otáčím klíčkem a ani uk. (v druhé poloze se vždycky rozsvítí na přístrojovce kontrolky-abs, motor, servise kdúčsl...) teď nic.
Světla svítí, rádio hraje, okénka se stahují, zrcátka taky, je slyšet hydraulika. Baterku mám starou dva měsíce, před týdnem jsem ji ještě měřil v souvislosti s něčím jiným. Prolezl jsem pojistky, největší naději jsem vkládal do F8 v motoru. Tak tam chyba asi nebude. Teď jsem na noc odpojil baterku, ale moc nadějí si nedělám. Včera jsem s tím ještě v klidu přijel
Prohledal jsem celé forum, ale vždy při startování alespoň točil motor. mě se ani nesepne čerpadlo(předpokládám, že se tak děje v druhé poloze klíčku a při inicializaci ostatních funkcí)
Nesetkal jste se prosím někdo s takovou závadou? Nic mechanického to nejspíš nebude. Ještě mě napadlo, že jsem měl po koupi v autě dvd vzadu(dvě obrazovky pro děcka) a pod sedadlem spolujezdce měnič. Protože vím, jak to v naší kotlině funguje tak jsem nechtěl hned první noc přijít o okýnko a celé jsem to demontoval. Teda hnus to byl, Změ drátů natvrdo, vyřízlý šuplík pod sedadlem a samořezkami chycený bluetooth na středovém panelu. Po demontáži mi tam zbyly jakoby od levé lišty co drží sedadlo tři dráty-černý, červený a žlutý. Tak jsem to zaizoloval a všechno bylo v pořádku. jenže včera jsem vezl vzadu spolujezdce a dnes ty zaizolované dráty byly mírně povytažené(ale pořád zaizolované). myslel jsem že to je jen napájení k dvd a ne že to odnese startování. Možná to s tím ale nesouvisí.
Nenapadá prosím někoho něco? díky moc

  
Uživatelé online  
Nejnovější příspěvky  
Inzerce  
Obrázky  


Š 2007-2017 :: by c5club,optimalizováno pro rozlišení 1024x768, Firefox, Kontakt/Administrator