Jméno
Heslo
Trvale přihlásit 
Nová registrace
Èesky English
Vyhledávání
Rozšírené ...

Zobrazení samostatného příspěvku / Diskuze: Výměna žárovek - přední halogenová světla
js42
10.04.2011 18:44 - Re: Výměna žárovek - přední halogenová světla
U??vate?
Tak jsem se taky dnes vytrápil. Né, že bych je měnil poprvé, ale tentokrát to prostě bylo se vším všudy. Měnil H7 na pravé straně. Nejprve jsem zničil dva plastové zajišovací"špunty", potom jsem v klidu sundal víčko. No a pak to přišlo, sundat patici ze žárovky prostě nešlo a nešlo. Co jmen získali konstruktéři vozu to nelze publikovat před 22:00 h. Nakonec mám odřené ruce já i tchán, ale povedlo se. Musel jsem vyndat pružinku spodem a vyloženě násilím vyndat žárovku. Zpáteční cestu žárovky do světla jsem již absolvoval sám, tchán prohlásil, že krve na nedělní dopoledne již bylo dosti. Nakonec jsem si pomohl zrcátkem a tak jsem přeci jen zvítězil. Nejhorší na to bylo, že už jsem si vážně myslel, že pojedu k dvornímu opraváři s jednou žárovkou. Zlatá levá strana s baterkou. Jinak co se týká výrobce a kvality tak jen tolik - můj prodejce se mě zeptal "chceš dražší nebo levnější žárovku"? Já se zeptal jestli je mezi nimi nějaký rozdíl a odpověď byla "žádný, praskaj všechny stejně", tak.

Přeji pěkný večer všem, Honza.

Uživatelé online  
Nejnovější příspěvky  
Inzerce  
Obrázky  
Š 2007-2017 :: by c5club,optimalizováno pro rozlišení 1024x768, Firefox, Kontakt/Administrator