magvonzlin
|
28.03.2011 23:56 -
Re: Jak a proc jste zvolili C5? :-)
|
|

|
Já najezdím docela hodne km a uz jsem toho dost vystridal - prvni opel Astra, pak nekolik Vecter, nasledne Mazda 6, pak Passat 95r, Passat 98r, potom úlet ve formě Mazda 5 a rychlý návrat k Passatu. Jenze Passat se ojezdil a co dal? Jasna volba je kombik, diesel a neco, v cem muzu ujet 1000km a ve svych letech to v e zdravi prezit .
Koukam po Passatech na netu - no duvera prazadna... a pak kde se vzal tu se vzal, znamy a duveryhodny clovek se zakoukal do Chrysleru 3000 a ze prej prodava svoji C5. Lestenku, rv 2005, najeto poctivych 104tis km, za cenu o 50 tisic min, nez nejlevnejsi Passat.. No kdo by odolal, ze 
2 tydny neduveriveho rochneni na internetu a hledani, proc e vlastne tu hydrauliku nee...
Tady mi moc pomohl C5 klub - stravil jsem u procitani vsech moznych diskusi hodiny.. a ted jsem rad, ze jsem auto vzal.. za 9 měsíců najeto 40 tisic km a nemuzu si stezovat vubec na nic - jsem spokojeny uzivatel 
Teda - abych vypíchnul - v klikaticích za Valaskými Klobouky se mi v kufru, z toho houpání, poblil pes .. ale to se holt musí pochopit |
| |
| |