Jméno
Heslo
Trvale přihlásit 
Nová registrace
Èesky English
Vyhledávání
Rozšírené ...

Zobrazení samostatného příspěvku / Diskuze: Probliknutí, pohasnutí světel
RimmerCZ
26.02.2011 22:51 - Re: Probliknutí, pohasnutí světel
U??vate?
Ahoj, uz dlouho se mi stava, ze mi obcas problikne/probliknout xenony, samo nevim jestli oba nebo jeden. Bohuzel az po cca roce se mi podarilo zjistit kdy se tak deje. To probliknuti mi skoro pripada, jako kdyz zapinate svetla, ze to neni takove to blik, ale jak by se uplne vypnuli a znova zapli v noci je to hodne videt. Zjistil jsem, ze se mi to stava pri ostrejsi jizde a konkretne v momente kdyz se rozjizdim a zvedne se predek a po chvilce dojde k tomu probliknuti. To same kdyz prudceji brzdim a predek auta se zabori. Skoro jakoby to vyrovnavani svetel mohlo za to blikani. Uplne jsem vyloucil vadny xenon, deje to proste hlavne za tehle podminek, uz to dela vic jak rok, nekdy tyden vubec a nekdy to za jizdu problikne treba 10x. Bohuzel nejsem schopen zjistit, zda to delaji oba nebo jeden, kdyz auto stoji a nehybe se tak to nedela. Nesetkali jste se s tim nekdo ? Je mozne, aby tam nekde pri to naklapeni dochazelo k necemu co zpusobi to bliknuti ?

Druha vec jeste, da se vycistit parabola ? Nemel jsem na dalkovych krytku a je to dost zaprasene oproti druhemu, krytku jsem uz sehnal, ale jestli se to neda nejak vycistit. Mam pocit, ze jen proplachnuti stacit asi nebude.

Mam C5 prvni verzi.

Uživatelé online  
Nejnovější příspěvky  
Inzerce  
Obrázky  
Š 2007-2017 :: by c5club,optimalizováno pro rozlišení 1024x768, Firefox, Kontakt/Administrator