Jméno
Heslo
Trvale přihlásit 
Nová registrace
Èesky English
Vyhledávání
Rozšírené ...

 

 Zobrazení samostatného příspěvku / Diskuze: Nový člen
Ouff
26.02.2011 20:10 - Re: Nový člen
99
Ahoj, přestože už tu jsem nějakou dobu zaregistrován, představím se vám až teď, nebo jsem se už definitivně rozhodnul, že si chci pořídit cépětku. Ve výběru mě utvrdilo především toto skvělý fórum, kde jsem našel spoustu šikovných informací a hlavně se mi zde vyvrátily určité mýty, např. o (ne)spolehlivosti hydraulickém podvozku.
Co se týče aut jsem naprostej laik, cépětku si chci pořídit jako svoje první auto. Byl jsem teď v „ááčkách“ a když mi borec s vážnou tváří tvrdil, že to auto není bouraný, ale světlomety přitom byly utopený kdesi v masce, což jsem poznal i já, tak jsem řekl, že z bazaru nikdy, jedině přes inzerát. Věřím, že se tu na požádání najdou lidičky, co mi s finálním výběrem pomůžou, nejlépe osobně, za patřičnou úplatu samozřejmě.
V profilu už mám C5 uvedenou, ale to spíš abych sem lépe zapadl Jinak kombík a motor 2.0HDI jsou pro mě jasná volba.
Měl bych začátecnickej dotaz, nikde jsem to tu na fóru nenašel: cépětka (před faceliftem) má až 8 airbagů, že ano? Můžete mi někdo prozradit, kde všude jsou? Kromě toho, u některých nabídek aut jsem viděl třeba jen 4x airbag, jednou dokonce jen 2x - znamená to, že jsou bouraná a tudíž jsou některé vystřelené? Díky moc za odpovědi.

  
Uživatelé online  
Nejnovější příspěvky  
Inzerce  
Obrázky  


Š 2007-2017 :: by c5club,optimalizováno pro rozlišení 1024x768, Firefox, Kontakt/Administrator