Jméno
Heslo
Trvale přihlásit 
Nová registrace
Èesky English
Vyhledávání
Rozšírené ...

Zobrazení samostatného příspěvku / Diskuze: Zadní ramena - vrzání, kola do A, atd. / C5 I,II
draceq
18.02.2011 15:41 - Re: Zadní ramena - vrzání, kola do A, atd. / C5 I,II
99
Otázečka na odborníky : může mrtvé ložisko zadního ramene způsobovat tupé bouchání při přejezdu ostré nerovnosti (díra, vyvýšená záplata), ale při zhoupnutí auta (táhlá nerovnost, rozhoupání zadku ručně) se nic neozývá (ani vrzání, ani klepání, vůle ramene dle zkoušky mechanikem na zvedáku není)?
Při pojezdech po našem tankodromu zvaném silnice se občas při přejezdu nerovnosti ozývají od pravého zadního kola zvuky, co tam nemají co dělat, mám silné podezření na ložiska ramene, ale zase je mi divné, že by to nevydávalo pazvuky při jakémkoliv pohybu ramene... prostě se to ozývá spíš v situacích, kdy kolo dostane ránu (ač ta samá rána na levé straně nevyvolá příslušný pazvuk), ale jakoby to nesouviselo s pohybem ramene. Jde mi o to, jestli tam takhle může strašit i něco jiného, a nebo se mám pustit do výměny ložisek.

Uživatelé online  
Nejnovější příspěvky  
Inzerce  
Obrázky  
Š 2007-2017 :: by c5club,optimalizováno pro rozlišení 1024x768, Firefox, Kontakt/Administrator