Mikra
|
25.01.2011 16:13 -
Re: motor nejde do otáček
|
|

|
milanp napsal(a): Zdravím a omlouvám se pokud to je ji někde na df napsáno ale já to nenael. Motor pokud je studený reaguje perfektně na plyn a jde v pohodě do otáček. Po zahřátí točí do 2000 -2500 otáček ale vypadá to jakob mě někdo drel, reaguje straně pomalu. Při vyřazení jde maximálně do 3500 otáček ale straně pomalu. Pokud zhasnu a znovu nastartuji funguje zase chvilku normálně a pak zase nic. Palubák nic nenapíe. Dá se něco udělat bez diagnostiky? Nebo je někdo poblí kdo ji má a umí s ní dělat? Nedovedu si představit e bych takhle jel a do Olomouce.
No já jsem takhle jel a do Olomouce - připomínalo to Oktávku ze edesátých let. Nakonec se to upravilo samo automatickým vypálením FAP. Nikdy bych nevěřil, e se to můe tak moc projevit. Ale je fakt, e před tím mi v autorizovaném servisu áhli diagnostikou na nastavení, při tom vynulovali počítadlo km a dojezd mi v tu chvíli ukazoval při polovině nádre asi 1300 km. Asi to mělo vliv na zapnutí automatického vypálení FAP a přidalo se i počasí, e jsem týden jezdil na ledě jen s takovým lechtáním plynu. Potom, při rychlejí jízdě na suchém asfaltu se zaplo čitění FAP a pak najednou auto uhánělo jako zamlada. Ale narozdíl od tebe jsem nepozoroval rozdíl mezi studeným a teplým motorem. A z vlastní zkuenosti vím, e palivový filtr je sviňa a vyplatí se ho měnit častěji. A to stojí co to stojí. |
| |
| |