Jméno
Heslo
Trvale přihlásit 
Nová registrace
Èesky English
Vyhledávání
Rozšírené ...

 

 Zobrazení samostatného příspěvku / Diskuze: Problémy s topením v C5 I - klapky
TomasT
17.01.2011 10:13 - Re: Problémy s topením v C5 I - klapky
99
Dan 1 napsal(a):
Nezlob se na mne, ale auta která vlastním, mám vždy na to, aby sloužila, ne abych sloužil já jim. Na předchozím autě jsem řešil jen "běžné" závady. To, že C5 (myslím tím r.v.02) je nadprůměrně poruchové jsem ,bohužel, zjistil až po jeho koupi. Svezení s ním je ale bezkonkurenční-podvozek a motor za 1

- pokud jsi kupoval auto nové, je tvá stížnost oprávněná
- pokud ne, je možné, že je v tom Citroen nevinně a může za to předchozí majitel, který před prodejem na závady kašlal úplně a nějak vyřešil jen to viditelné.
Jinak obecně - poruchy aut neopravitelné na místě drátem kleštěmi a kladivem - s tím se budeš muset smířit, ve všech autech je stále více elektroniky a někdy to chce spíše zásah IT odborníka, než automechanika v montérkách od šmíru (a změna značky to už nevyřeší, komponenty všem automobilkám dodávají stejní dodavatelé).
V autě s mechanickým ovládáním klapek přímo ručně táhlem by se ti takováhle závada nejspíš nestala Já byl na ty klapky upozorněn prodejcem dokonce při koupi v bazaru - nepokoušet se měnit proud vzduchu, pokud ventilátor běží naplno, nebo se to ulomí.

  
Uživatelé online  
Nejnovější příspěvky  
Inzerce  
Obrázky  


Š 2007-2017 :: by c5club,optimalizováno pro rozlišení 1024x768, Firefox, Kontakt/Administrator