Jméno
Heslo
Trvale přihlásit 
Nová registrace
Èesky English
Vyhledávání
Rozšírené ...

 

 Zobrazení samostatného příspěvku / Diskuze: Hláška v žurnálu o chybě Hifi zesilovače
TomasT
10.01.2011 09:45 - Re: Hláška v žurnálu o chybě Hifi zesilovače
99
Ještě bych pro případné rádce doplnil další info - po konzultaci s Autodiagem, co měl přesně na mysli.

V BSI a rádiu se nastavuje měnič CD - to o čem jsem psal že mám v žurnálu jen 1x před cca 500km. Navíc je to informace o ZMIZENÍ chyby, takže asi jen nějaký šum na drátech, to nemá smysl nějak řešit. Takže na tuhle část původního dotazu zapomeňte

HiFi zesilovač se konfiguruje JENOM v rádiu, jsou tam 3 volby: Nepřítomen, Standardní zesilovač, Multiplexní zesilovač.
Já mám vybráno (jak je viděet na dříve odkazovaném obrázku) Nepřítomen. Při pokusu nastavit a uložit jakokoliv z dalších možností to vypíše "Chyba dálkového kódování".
Takže mi z toho vyplývá:
- Žádný Hifi zesilovač tam nemám, je zesilovač integrovaný v rádiu (předpokládám, že je to možná konfigurace) a při vypínání motoru se rádio občas (ne pokaždé) na chvilku zblbne, pokusí se HiFi zesilovač kontaktovat, vypíše chybu, vzápětí si uvědomí, že má v konfiguraci "Nepřítomen" takže zapíše zmizení chyby - tomu by odpovídala sekvence těch chyb v žurnálu.
- Nějaký HiFi zesilovač tam mám ale nekomunikuje správně s rádiem takže nejde v rádiu aktivovat (v téhle zimě to rozebíráním něčeho v autě ověřovat nebudu). Ale selský rozum mi říká, že pak by ta sekvence chybových hlášek měla být trochu jiná a nějaké chyba by měla být i v samotném logu rádia. Navíc by se to snad nějak projevilo i na zvuku rádia.

No zdá se, že se s tím asi smířím a jednou ročně žurnál vyčistím.

  
Uživatelé online  
Nejnovější příspěvky  
Inzerce  
Obrázky  


Š 2007-2017 :: by c5club,optimalizováno pro rozlišení 1024x768, Firefox, Kontakt/Administrator