TomasT
|
10.01.2011 09:45 -
Re: Hláka v urnálu o chybě Hifi zesilovače
|
|

|
Jetě bych pro případné rádce doplnil dalí info - po konzultaci s Autodiagem, co měl přesně na mysli.
V BSI a rádiu se nastavuje měnič CD - to o čem jsem psal e mám v urnálu jen 1x před cca 500km. Navíc je to informace o ZMIZENÍ chyby, take asi jen nějaký um na drátech, to nemá smysl nějak řeit. Take na tuhle část původního dotazu zapomeňte 
HiFi zesilovač se konfiguruje JENOM v rádiu, jsou tam 3 volby: Nepřítomen, Standardní zesilovač, Multiplexní zesilovač.
Já mám vybráno (jak je viděet na dříve odkazovaném obrázku) Nepřítomen. Při pokusu nastavit a uloit jakokoliv z dalích moností to vypíe "Chyba dálkového kódování".
Take mi z toho vyplývá:
- ádný Hifi zesilovač tam nemám, je zesilovač integrovaný v rádiu (předpokládám, e je to moná konfigurace) a při vypínání motoru se rádio občas (ne pokadé) na chvilku zblbne, pokusí se HiFi zesilovač kontaktovat, vypíe chybu, vzápětí si uvědomí, e má v konfiguraci "Nepřítomen" take zapíe zmizení chyby - tomu by odpovídala sekvence těch chyb v urnálu.
- Nějaký HiFi zesilovač tam mám ale nekomunikuje správně s rádiem take nejde v rádiu aktivovat (v téhle zimě to rozebíráním něčeho v autě ověřovat nebudu). Ale selský rozum mi říká, e pak by ta sekvence chybových hláek měla být trochu jiná a nějaké chyba by měla být i v samotném logu rádia. Navíc by se to snad nějak projevilo i na zvuku rádia.
No zdá se, e se s tím asi smířím a jednou ročně urnál vyčistím. |
| |
| |