Mikra: třeba to alibismus je ale kdy se podívá na české silnice a ve společnosti jaké ijem. Tak se mi nediv.
Notabene jsem po zavedení naeho milovaného bodového systému udělal pokus. Týden jsem zkouel jezdit opravdu podle předpisů. Výsledek?? Vydrel jsem to dva dny, z toho jsem málem způsobil 4 dopravní kolize, nasral jsem hafo řidičů a byl neustále pod palbou světelných a zvukových zbraní (dálková a klakson) a to ani nemluvim o mnoství zdviených prostředníčků. A poslední věc, pěkně se zvedla spotřeba mého motoru. Take je tady asi někde něco patně ne??? Kdy jsem si pak udělal celkový výsledek tak dolo k nákupu sbírky dopravních zákonů a jejich pečlivému studiu. Poté dolo ke koupi antiradaru a lyařské kukly. Ve se mi velice vyplatilo. Přestal jsem být terčem nadávek, neohrouji plynulost a bezpečnost provozu a sníili se provozní náklady mého vozu. Já jsem spokojen, řidiči okolo té.
PS: pánové přečtěte si POŘÁDNĚ o co mi vlastně lo..
Neobhajoval jsem řidiče mercedesu nebo pana Lacinu. To mi není souzeno( nejsem jejich obhájce), ale poukazoval jsem na nehoráznou masá a nenápadnou cenzuru naich médií. A v neposlední řadě na totální neschopnost naí spravedlnosti.