Jméno
Heslo
Trvale přihlásit 
Nová registrace
Èesky English
Vyhledávání
Rozšírené ...

Zobrazení samostatného příspěvku / Diskuze: Kdo kde potkal hajzla
felix81
05.01.2011 12:10 - Re: Kdo kde potkal hajzla
99
Mikra: třeba to alibismus je ale když se podívᚠna české silnice a ve společnosti jaké žijem. Tak se mi nediv.
Notabene jsem po zavedení našeho milovaného bodového systému udělal pokus. Týden jsem zkoušel jezdit opravdu podle předpisů. Výsledek?? Vydržel jsem to dva dny, z toho jsem málem způsobil 4 dopravní kolize, nasral jsem hafo řidičů a byl neustále pod palbou světelných a zvukových zbraní (dálková a klakson) a to ani nemluvim o množství zdvižených prostředníčků. A poslední věc, pěkně se zvedla spotřeba mého motoru. Takže je tady asi někde něco špatně ne??? Když jsem si pak udělal celkový výsledek tak došlo k nákupu sbírky dopravních zákonů a jejich pečlivému studiu. Poté došlo ke koupi antiradaru a lyžařské kukly. Vše se mi velice vyplatilo. Přestal jsem být terčem nadávek, neohrožuji plynulost a bezpečnost provozu a snížili se provozní náklady mého vozu. Já jsem spokojen, řidiči okolo též.

PS: pánové přečtěte si POŘÁDNĚ o co mi vlastně šlo..
Neobhajoval jsem řidiče mercedesu nebo pana Lacinu. To mi není souzeno( nejsem jejich obhájce), ale poukazoval jsem na nehoráznou masហa nenápadnou cenzuru našich médií. A v neposlední řadě na totální neschopnost naší spravedlnosti.

Uživatelé online  
Nejnovější příspěvky  
Inzerce  
Obrázky  
Š 2007-2017 :: by c5club,optimalizováno pro rozlišení 1024x768, Firefox, Kontakt/Administrator