Jméno
Heslo
Trvale přihlásit 
Nová registrace
Èesky English
Vyhledávání
Rozšírené ...

Zobrazení samostatného příspěvku / Diskuze: Koupě Citroenu C5
vilous
28.12.2010 11:07 - Re: Koupě Citroenu C5
99
Výběr auta jako takového u mne rozhodl prostor. Jezdím často v 5 s rodiči přes 80 let vzadu. Chybějící střední tunel (téměř jediné běžné auto na našem trhu) byl zásadní, protože se přes něj nemusí 5 minut přendavat noha. Vnitřní šířka totéž.
Výběr motoru byl až druhotný. V životě jsem neměl traktor, ale 2.2 právem dostal 2001 cenu za nejlepší diesel roku. Pravda - něco si přihřáli ekologové za FAP, což nám jako uživatelům jen přidělává starosti a náklady. Měl jsem před tím stejně výkoný benzín, byl živější (i lehčí auto) na první reakci, ale také citlivější na řazení. Když jsem moc přidal na špatný kvalt, tak to mělo tendenci "uchlastat". Na tento diesel je ohromný spoleh, že za jakéhokoli režimu a otáček, když se na něj šlápne, tak po vteřině začne spolehlivě a čím dál silněji táhnout - to je ohromný pocit. Benzín chlastal olej, 2.2 bere 0.5 litru mezi výměnami, které jsou navíc dlouhé 20 000 km. Topení bez bufíku fakt první minuty blbé, zase spotřeba famózní.

Uživatelé online  
Nejnovější příspěvky  
Inzerce  
Obrázky  
Š 2007-2017 :: by c5club,optimalizováno pro rozlišení 1024x768, Firefox, Kontakt/Administrator