Jméno
Heslo
Trvale přihlásit 
Nová registrace
Èesky English
Vyhledávání
Rozšírené ...

Zobrazení samostatného příspěvku / Diskuze: Koupě Citroenu C5
JirkaŘ
28.12.2010 10:36 - Re: Koupě Citroenu C5
Za?iato?n?k
Nedá mi to abych taky nenapsal svou zkušenost... Než jsem přesedlal na současnou C5 , tak jsme celých 15 let jezdili s manželkou výhradně benzínovými auty, a to ještě nejlépe s motory V6, protože mají sametový chod a výkon. Nafta ? Taky jsem říkal že patří jen do kamen... než jsem vyzkoušel 2,2 HDi. Tenhle motor mě dostal nejen chováním, to není žádné kadlakadlakadla co slyším různě okolo sebe, prostě je dost dobře odhlučněn - samozřejmě hlavně za jízdy. Ekonomika provozu ? Spadl jsem se spotřebou asi o 3 litry dolů, zátah a síla ? No jo... už to není na co jsem byl zvyklý, ale taky jsem se po letech "zklidnil" a nezávodím. Ceny náhradních dílů ? Tak z toho jsem měl strach... ano pokud bych natrefil na špatný "kus" (olítaný, stočený... prostě hujda) tak by to byla bezedná studna. Ale vybíral jsem pečlivě a bral až ŠESTÉ auto z prohlížených C5. Z bazaru žádné... Za rok a půl mám s autem najeto přes 30 000 km a bez problémů... a to jsem se tak nafty bál. Resumé ? NELITUJI ZMĚNY

Uživatelé online  
Nejnovější příspěvky  
Inzerce  
Obrázky  
Š 2007-2017 :: by c5club,optimalizováno pro rozlišení 1024x768, Firefox, Kontakt/Administrator