Jméno
Heslo
Trvale přihlásit 
Nová registrace
Èesky English
Vyhledávání
Rozšírené ...

 

 Zobrazení samostatného příspěvku / Diskuze: Depollution system faulty
Mikra
09.12.2010 20:07 - Re: Depollution system faulty
99
Rád filtr vyměním. Jen nevím, co znamená zkrácení termínu výměny. Ze 60000 na 25000 mi přijde jako velké zkrácení, zvl᚝ když auto bordel nedělá. Se ZX jsem najezdil 160000 a nikdy jsem filtr neměnil. Vím že je to nesrovnatelné, ale jinou zkušenost s palivovými filtry bohužel nemám.
Pořád mi nikdo neřekl, jestli mrazem vzniklý parafin v teple zmizí a nebo to filtr zničí.
Na obranu servisu jen dodám, že mi nenutili zbytečně jakoukoliv součástku, např. filtr, tak jak to bývá obvyklé u některých servisů jen proto, aby z člověka vytáhli kačku. Naopak, servis se připravil o výdělek a provizi za materiál jen proto, že je solidní. Nebo že by to bylo proto, že jsou to povaleči a místo aby vydělávali prací, tak vysvětlují zákazníkům, že je to zbytečné a posílají je domů s neopravenými auty?
No a k mému problému s autem - natankoval jsem plnou nádrž, vyjezdil jsem polovinu, přišel mráz a s ním problém, potom oteplení, oprava v servisu a jezdím dál úplně bez problémů pořád na tu samou naftu a ten samý filtr ( uk, uk, uk.) Mám z toho vydedukovat, že je filtr v háji a že mě servis ošidil?

  
Uživatelé online  
Nejnovější příspěvky  
Inzerce  
Obrázky  


Š 2007-2017 :: by c5club,optimalizováno pro rozlišení 1024x768, Firefox, Kontakt/Administrator