Jméno
Heslo
Trvale přihlásit 
Nová registrace
Èesky English
Vyhledávání
Rozšírené ...

 

 Zobrazení samostatného příspěvku / Diskuze: Depollution system faulty
Mikra
05.12.2010 19:52 - Re: Depollution system faulty
99
Trochu z jiného soudku, i když se stejnou hláškou.
Včera ráno při -18°C. Ukázkový start na první škrtnutí, 3km jízdy bez potíží, najednou píp a hláška na PP Depollution system faulty a během pár sekund totální zhasnutí motoru za jízdy. Šok! Vypnu klíček, znova nastartuju, a jede asi 100m normálně, potom znova chcíp. 7km do mírného kopce opakovaně po 50ti až 150ti metrech vždy s úplným zastavením auta a novým nastartováním. Baterka je king, všechno zvládá bez protestů. Dál 5km z mírného kopce s jedním chcípem a posledních 300m do kopce zase na 5krát. Před garáží na volnoběh 15 minut bez problémů. Dnes při -10°C vše v pořádku. Nafta Benzina TopQ + aditivum VIF zimní.
Předpokládám zamrzlou naftu nebo vodu někde v cestě paliva. Co mě trápí je to, že při každém startu na mě vychrlí znovu onu hlášku a občas i během jízdy a navíc stále svítí kontrolka motoru. Nevím, jak dlouho s tím můžu takhle jezdit a jestli se to dá vymazat jinak než diagnostikou. Chystám se na garančku na 90ti tisících, tak to nechám prověřit, ale bude to ještě asi měsíc trvat. Tak nevím, jestli mám nějak spěchat.
Je pravděpodobné, že by to mohlo být i něco jiného, než jenom ta nafta??? Např. něco s palivovým filtrem, nebo nějakými čidly či topnými tělísky na předehřev a pod.
Budu vděčný za každou radu a zkušenost.

  
Uživatelé online  
Nejnovější příspěvky  
Inzerce  
Obrázky  


Š 2007-2017 :: by c5club,optimalizováno pro rozlišení 1024x768, Firefox, Kontakt/Administrator