Jméno
Heslo
Trvale přihlásit 
Nová registrace
Èesky English
Vyhledávání
Rozšírené ...

 

 Zobrazení samostatného příspěvku / Diskuze: Přední parkovací asistent
DanV
20.11.2010 17:16 - Re: Přední parkovací asistent
99
Hoj, tak jsem zase začal trochu laborovat. A vyzkoušel jsem vyměnit řídící jednotku park. senzorů. Bohužel chová se stejně blbě. V řj to nebude. Pak jsem ještě zkoušel vyměnit display a je to také bez změny. No a jelikož už je to docela dlouho co mi to fungovalo správně, potřeboval bych někoho kdo mi natočí video, nebo popíše jak se mu to chová se správnou funkcí. Jde mi o chování při jízdě dopředu, jestli co jeden čtvereček to změna zvuku a jestli to vůbec zvuk dělá při jízdě dopředu k překážce. Všimnul jsem si totiž jedné věci.

Když jedu dopředu zobrazí pouze jeden čteverečk a pak mě to nechá narazit do překážky. Ale když jsem u té překážky a zařadím zpátečku začné to pískat jako když jsem už moc blízko a mám už stát, ale je zobrazena pouze jedna čárka. Když trochu couvnu je zobrazena stále jedna čárka, ale přerušovaný tón a když ještě víc couvnu tak je ticho. Z to usuzijí, že by zvuková signalizace jakoby fungovala, ale má jenom dvě rozlišení buď přerušovaný tón a nebo trvalý. A já mám pocit, že by to mělo mít odstupňování co čárka to změna tónu.

Mě totiž připadá, jestli nejsou předni čidla v nějakém konfliktu mezi sebou. A řj vysílá pak nějaké nesmyslné signály do canu.

  
Uživatelé online  
Nejnovější příspěvky  
Inzerce  
Obrázky  


Š 2007-2017 :: by c5club,optimalizováno pro rozlišení 1024x768, Firefox, Kontakt/Administrator