Jméno
Heslo
Trvale přihlásit 
Nová registrace
Èesky English
Vyhledávání
Rozšírené ...

Zobrazení samostatného příspěvku / Diskuze: Dodatečně montovaná světla pro denní svícení
pepe8998
27.10.2010 21:29 - Re: Dodatečně montovaná světla pro denní svícení
99
C5stepan napsal(a):
Dobrá: nabastlím ledkové svítilny (homologované) předpisově v centimetrech od vozovky a od obrysu - tak, jak je na obalu uvedeno. Zapojím je na denní svícení a mám problém. Mohu nechat zapojena zadní světla? Co o tom víte? mně osobně vadí, když dojíždím auto vzadu neosvětlené. Měl bych být viděn zepředu i zezadu!

Souhlasím s "C5stepan", mně se jeví tento způsob osvětlení taky jako polovičatost. Dříve platilo pravidlo "celoročního" svícení - otočilo se knoflíkem a vymalováno, svítil předek i zadek. Dnes zapneme "denní" svícení a zadek je bez světel. Vidím v tom nebezpečnou zákeřnost - viz. dnes D5 z Prahy do Plzně, místy slušná mlha, takže všichni střídavě zapínali a vypínali mlhovky. Až na majitele "denního" - ti si vesele mazali pouze s ledkama na předku! Zřejmě si neuvědomili, že zadek mají zcela bez světel. V takových situacích se dá očekávat nezvaná návštěva v kufru, protože jsou vidět až na poslední chvíli. Takže majitele "denního" prosím - bacha na to, včas přepnout na normální světla !

Uživatelé online  
Nejnovější příspěvky  
Inzerce  
Obrázky  
Š 2007-2017 :: by c5club,optimalizováno pro rozlišení 1024x768, Firefox, Kontakt/Administrator