Bobby
|
26.10.2010 11:47 -
Re: Dodatečně montovaná světla pro denní svícení
|
|

|
Tie iarovky svietia absolútne super,je to presne to čo má v ,,denných svetlách,,je to ten istý princíp.Mám to odskúané cez deň aj večer,samozrejme,e to nerobí svetelný kuel,ale to nerobia iadne led svetlá,sú smerové,to znamená,e sú viditežné spredu.No a ak pôjdeme do detailov čo sa týka havárie,alebo niečoho podobného,spýtam sa teda jednu vec.Neviem kto a kde koho učil v autokole o nejakom ,,dennom svietení,,alebo niečom podobnom.Vodič má by koncentrovaný na jazdu a ked niekoho nevidí tak nemá čo robi za volantom.Pred rokmi iadne svietenie nebolo a tu sme.Rakúania mali povinné celoročné svietenie a zruili to kvôli ekológii.Som tam 2-4x do týdňa.Nikdy nikto nerobil iadne problémy ani na rozsvietené,alebo nerozsvietené svetlá.Povedzme si na rovinu,nai policajti potrebujú z ludí ceca prachy do tátneho rozpočtu,ete som nevidel policajta,ktorý chce pomôc,tak ako je to bené v rakúsku,ked rano v dedinách stoja policajti pred prechodom a púajú deti cez prechod,ale to by sme asi chceli od naich pánov v zelenom veža!!!! |
| |
| |