Jméno
Heslo
Trvale přihlásit 
Nová registrace
Èesky English
Vyhledávání
Rozšírené ...

Zobrazení samostatného příspěvku / Diskuze: Dodatečně montovaná světla pro denní svícení
Bobby
26.10.2010 11:47 - Re: Dodatečně montovaná světla pro denní svícení
99
Tie žiarovky svietia absolútne super,je to presne to čo mᚠv ,,denných svetlách,,je to ten istý princíp.Mám to odskúšané cez deň aj večer,samozrejme,že to nerobí svetelný kužel,ale to nerobia žiadne led svetlá,sú smerové,to znamená,že sú viditežné spredu.No a ak pôjdeme do detailov čo sa týka havárie,alebo niečoho podobného,spýtam sa teda jednu vec.Neviem kto a kde koho učil v autoškole o nejakom ,,dennom svietení,,alebo niečom podobnom.Vodič má by koncentrovaný na jazdu a ked niekoho nevidí tak nemá čo robi za volantom.Pred rokmi žiadne svietenie nebolo a tu sme.Rakúšania mali povinné celoročné svietenie a zrušili to kvôli ekológii.Som tam 2-4x do týždňa.Nikdy nikto nerobil žiadne problémy ani na rozsvietené,alebo nerozsvietené svetlá.Povedzme si na rovinu,naši policajti potrebujú z ludí ceca prachy do štátneho rozpočtu,ešte som nevidel policajta,ktorý chce pomôc,tak ako je to bežné v rakúsku,ked rano v dedinách stoja policajti pred prechodom a púšajú deti cez prechod,ale to by sme asi chceli od našich pánov v zelenom veža!!!!

Uživatelé online  
Nejnovější příspěvky  
Inzerce  
Obrázky  
Š 2007-2017 :: by c5club,optimalizováno pro rozlišení 1024x768, Firefox, Kontakt/Administrator