Jméno
Heslo
Trvale přihlásit 
Nová registrace
Èesky English
Vyhledávání
Rozšírené ...

 

 Zobrazení samostatného příspěvku / Diskuze: Kdo kde potkal hajzla
miskod
26.04.2010 07:41 - Re: Kdo kde potkal hajzla
U??vate?
miskod napsal(a):
Tak vcera som tych hajzlov stretol rovno troch. Bol som totiz dat prezut auto v pneuservise. Chlap mi namiesto pozdravu hned zapotil, ze take auto by nechcel ani zadarmo. Dalej nasledovali vrcholne nemiestne poznamky na slovencinu a na moju osobu atd. Vsetko prekladane poznamkamy o tej "sracke" (myslel tym moje auto) co teraz musia robit. Proste pani dokonaly. Za prezutie auta si nauctovali "len" 1000CZK a to bez bloku. A to este dufam, ze to spravili dobre, lebo bol z nich citit chlast. Nechapem ako sa moze niekto takto spravat k zakaznikovi co ho zivi.
Bol som tam pred mesiacom dat vyvazit kolesa na xsaru a vtedy sa spravali podobne. Dal som im este jednu sancu, ale nikdy viac.
Viem, ze to patri aj do ccca, ale myslim ze aj sem...Jedna sa o pneuservis Rada v Prahe - radotine. Odporucam sa im vyhnut sirokym oblukom


Takze ako som pisal, ze dufam ze to dobre spravili, tak som mohol len dufat. Vyjdem na dialnicu a od 100km/h som skoro neudrzal v rukach volant. Doma som to musel ist dat prevazit za dalsich 24eur k profesionalom. Ti magori mi na kazde koleso naklepali cca. 2x70g zavazi. A to dve vedla seba a este jedno vzdy oproti. Nakoniec na kazdom stacilo 15g-20g. Fakt skusenost na nezaplatenie.

  
Uživatelé online  
Nejnovější příspěvky  
Inzerce  
Obrázky  


Š 2007-2017 :: by c5club,optimalizováno pro rozlišení 1024x768, Firefox, Kontakt/Administrator