Jméno
Heslo
Trvale přihlásit 
Nová registrace
Èesky English
Vyhledávání
Rozšírené ...

 

 Zobrazení samostatného příspěvku / Diskuze: Děsy na cestách
felix81
05.04.2010 11:35 - Re: Děsy na cestách
99
Hmmm zajimavé video ale ta podstatná část tam chybí. Proč tam neni vidět jak se na prdel Mazdy lepí nervozní Superb, proč je tam vidět jen ten zvláštní manévr? Kde je opravdový důkaz toho že řidič superbu poslal nebohé řidičce finger???? Proč je ihned řidič označovám za masového vraha, agresivního řidiče a zabijáka zelených cyklohovad a pražských matek????? Celá ta reportហje úplně na h...o dělaná a postavená tak aby perfektně zmanipulovala český národ který pak jen bude přikyvovat nad další rozpoutanou represí na silnicích. Děkuju tomu pánu v superbu, že na nás řidiče poslal další a tvrdší represe.
Neobhajuji řidiče superbu za svou neodpustitelnou chybu, ale ví vůbec někdo proč spěchal, co se mu před tím stalo že tak zkratoval?? To neví nikdo protože to nikoho nezajímá. A notabene nebylo by od věci prošetřit zda si za to řidička nemohla sama??? Vůbec bych se nedivil kdyby do cesty Superbu bezohledně vlítla a řidič v tu chvíli hamtal zprudka na brzdy a krevní tlak 200 na 200. Proč o tom nikde v reportáži neni zmínka, že se mohlo toto stát. Potože to nikoho nezajímá!!!! Hlavní je to že řidič Superbu je agresivní řidič a vrah.
Je na to potřeba koukat z obou stran a né jen dogmatickým pohledem masmédií a naší STB.
Zdar Lebeda.

PS: když mi někdo vlítne do cesty v rychlém pruhu a donutí mě zprudka brzdit, mám pak sto chutí udělat to samé to co Superb. A to nejsem agresivní řidič. Jen nesnáším když mě někdo svojí bezohledností ohrozí na životě.

  
Uživatelé online  
Nejnovější příspěvky  
Inzerce  
Obrázky  


Š 2007-2017 :: by c5club,optimalizováno pro rozlišení 1024x768, Firefox, Kontakt/Administrator