Jméno
Heslo
Trvale přihlásit 
Nová registrace
Èesky English
Vyhledávání
Rozšírené ...

 

 Zobrazení samostatného příspěvku / Diskuze: Cukání, škubání motoru za jízdy
miskod
24.03.2010 10:12 - Re: Cukání, škubání motoru za jízdy
U??vate?
To vsetko je uplne jasne. Auto si samozrejme mysli, ze ide na benzin. Ale ak je to zle nastavene, tak tam bude rozdiel cez liter - dva. To ti kvalita plynu ani rozdiel zimny/letny plyn neurobi. Dost som sa s tym nalaboroval na xsare... Kym som si to nenastavil sam a poriadne, tak som mal len problemy. Oni ti chlapci v niektorych plynovych firmach akurat klikaju na ikonky a tlacitka na notebooku a vobec netusia co robia.
Co sa tyka toho rozdielu, tak by mal byt fakt podla moznosti minimalny. Inak si RJ motora nazbiera ine tabulkove koeficienty a na benzin to zacne blbnut. Ona ta lambda regulacia je velmi pomala, preto musime mat nejake tabulkove hodnoty, ktore po prudkom stlaceni plynu dostanu zmes hned do +-optimalneho pomeru a lambda regulaciou sa uz len doreguluje.
Na mojej C5 to mam nastavene naozaj dobre. Po prepnuti plyn/benzin tam ma rozdiel 0.1/0.2l a nezalezi velmi kde tankujem. Samozrejme to ale neplati v celom spektre otacok. Od 3500 je tam rozdiel uz 0.5l. Ale to pripisujem charakteristike reduktora, kedze na jeho vystupe sa zacina znizovat tlak.
Ale vo finale si aj tak myslim, ze to nebude problem tohoto vlakna. Jemu to robi aj na plyn aj benzin.

  
Uživatelé online  
Nejnovější příspěvky  
Inzerce  
Obrázky  


Š 2007-2017 :: by c5club,optimalizováno pro rozlišení 1024x768, Firefox, Kontakt/Administrator