Jméno
Heslo
Trvale přihlásit 
Nová registrace
Èesky English
Vyhledávání
Rozšírené ...

 

 Zobrazení samostatného příspěvku / Diskuze: spotřeba oleje
jruze
17.01.2010 12:11 - Re: spotřeba oleje
U??vate?
tomc napsal(a):
jruze napsal(a):
Starej mercedes byl čtyřkroužkovej, ale to nemnění nic na věci že ty nové kroužky si nesednou do vyběhaného válce.Takové pokusy máme zasebou u MB a to jsme používali výbrusové kroužky a dělali je téměř bez vůle (nebo z min.vůlí aby se nekousli). Zkus ten kroužek dát do válce bez pístu a uvidíš.
mercedesy měly daleko víc namotanoškodovky nebudeme probírat material oničem a chlazení taktéž pokud je valec do soudku používame honovačku do akuši stěny se zdrsní a srovnají pak kruhy lepe sednou a těsníkdyž motor nechᚠvybrousit tak jen sada pistu stojí balik a skončíš kolem 15 což je trochu moccitroen použivá hodně divné stiráky ani se nedivím,že nevydržímazda má břity super,ale zase měknou planžety které je rostahují


No já bych řekl že honovačka materiál neodebere,ale zhustí a každý válec který má výběh není do soudku,ale do elipsy protože píst netlačí na válec rovnoměrně,ale podle úhlu ojnice. U honovačky se jedná o microny a výběhy jsou po 300-400 tisících jsou i v desetinách. To co říkᚠmůžeš udělat i brusným papírem . Ale nevím motor o který se jedná jsem neviděl-tak nemohu soudit - pokud ho mᚠpřed sebou tak si vem micrometr a změř válec na straně pístního čepu a potom o o devadesát stupňů a uvidíš-protáhní ho honovačkou a dej mi vědět.Můj motor má přes 400000 a olej nežere(na 20000 tak litr),ale když ho rozeberu a jen složím tak bude-už neusadím kruhy tak jak byly(ta elipsa tam bude)

Nevím kolik má ten motor najeto,pokud ho nikdo nerozebral a nepřetočil kruhy nebo nejsou popraskané tak tak se mi ta spořeba nezdá-může to být klidně i turbem.

  
Uživatelé online  
Nejnovější příspěvky  
Inzerce  
Obrázky  


Š 2007-2017 :: by c5club,optimalizováno pro rozlišení 1024x768, Firefox, Kontakt/Administrator