Jméno
Heslo
Trvale přihlásit 
Nová registrace
Èesky English
Vyhledávání
Rozšírené ...

 

 Zobrazení samostatného příspěvku / Diskuze: Čalounění interiéru
Darja
13.01.2010 16:26 - Re: Čalounění interiéru
99
K tomu se ráda vyjádřím Já si nechávala v roce 2007 nebo 2006 čalounit přední a zadní sedáky do hověziny + alcantry. Vyšlo to lehce přes 33 tisíc (předek asi 22 a zadek okolo 11)
A bylo to dvakrát reklamované, než to bylo tak jak chci já.
Další čalouník, co měl za úkol zbytek auta si zase vymejšlel svůj styl a taky jsem ho rychle poslala do temných míst. Nakonec to dopadlo tak, že jsem zbyteka uta dodělala sama.

A tihle čalouníci nejsou moc přesní , křivé švy, varhánky, hodně je to vidět na sportovních sedačkách (viz galerie recaro BMW M3 a pak tady .link. pokud nemám švy rovné, nešiju světlou nití, proto já jsem radši čalouňu nechala šít vše černou, a to nevypadá takhle.)

ale zase za ty prachy je to za hubičku a oproti Praze bezkonkurenční a ty sedačky do vínového prasáta jsem už viděla někdě na FB.

Každopádně si rozmysli, na co to budeš mít, pokud se chceš pouštět například do tuning cupu (heh), jdi jinam, pokud chceš mít barevný sicny, tak klidně. Pořádně si vyber kůži, nenech si vnutit levnej šunt (znám člověka, kterému čalouník nakecal, že koženka je lepší než kůže a napálil si za koženku stejnou cenu jak za hovězinu), klidně si připla za lepší, sedačky jsou po volantu nejnamánější částí, kůže pracuje, v teplu v zimě, potíš se na ní, šoupeš a podobně.
Pokud jezdíš často, nedávej si nepravou alcantru, či alcantraz (což je spíš semiš, než umělá broušená kůže). Pravá, vysokoodolná alcantra stojí 1600Kč metr, pokud ti řeknou, že je to za 300Kč metr, je to umělina, je nahovno otěruvzodrná a nevydrží moc otěrových cyklů a její "snadné čístění" moc snadné není.

Idelání je kůže a střed odolná látka + dodělat vyhřívání (pokud nemáš). Rovnou s tím foukni i volant a bude to.

  
Uživatelé online  
Nejnovější příspěvky  
Inzerce  
Obrázky  


Š 2007-2017 :: by c5club,optimalizováno pro rozlišení 1024x768, Firefox, Kontakt/Administrator