Jméno
Heslo
Trvale přihlásit 
Nová registrace
Èesky English
Vyhledávání
Rozšírené ...

 

 Zobrazení samostatného příspěvku / Diskuze: OT: diskuze o srazech
Darja
30.08.2008 22:56 - Re: diskuze o srazech
99
Marino, neskutecne, chces to resit? Dobre, budeme to resit, budeme se v tom stourat.

-->Na .EU nikdo nic nesmazal, dokonce jsem te v diskuzi zadala, abys nam napsal, kdo a kdy tu pozvanku vytvoril, tief se na to chce podivat.

--> add sraz, tvuj postoj se mi nelibi, ja nejsem kapitan karel, aby si se do me mohl takto navazet. O tve dovolene nic nevim, zapomnel si na to, ze spolu moc nekomunikujeme.

--> sama jsem ti psala, ze pokud termin vis tak dlouho (udajne od zacatku srpna), jak sam tvrdis, tak si o srazu mel napsat sam. Ja o nem nic nevedela, proc bych o nem mela psat? Sam vis, ze na nej ani nejedu, nevim nic o organizaci toho srazu, tak proc bych to mela zverejnovat, kdyz toto pravo ma kazdy clen. TO by bylo trochu hloupe, ne?

--> co se exkurze v TPCA tyka, tu jsem zacala resit po tom, co ses mi neozyval a po tom, co se me zacaly v poste kupit dotazy na podzimni sraz. Ja nejaky sraz rada udelam, ale mam rada predstih a vcasne ohlasene akce.

--> o jakem srazu C5 na Seci mluvis? Pokud myslis ted na podzim, tak te zklamu, zadny sraz neni, jen vase mohelnice. na Seci maji sraz BX. To neni C5.. A pozvala jsem pratele z citroen klubu, jako je Petris a Drahuse a jim podobni fajn lide, protoze se s nimi rada uvidim i pres fakt, ze je to sraz BX.

--> Nemas povinnost tu byt kazdy den, to po tobe ani nechci, ale kdyz ti kazdy tyden volam, jak je to s kempem, pripadam si hloupe, kdyz porad slysim "za tyden mi zavolej". A nedostupnost na ICQ povazuju za fakt, ze ti poslu zpravu a po tydnu se mi podari jen odchytit tvoji polovicku na PC, kdyz jsi online.

--> Netahej program k tomu, ze avizovat dva tydny dopredu sraz je hloupe vuci ostatnim. Malo kdo si dokaze vybavit volno za dva tydny, kdyz ma treba smeny na mesic dopredu.

Ale ja na tuhle debatu nemam nervy, vidim, ze tady se broji proti me, neb mam zajem o to, aby bylo planovani srazu flexibilni pro majoritni skupinu clenu. Tak si rejte jak chcete panove, ja uz na vas nebudu reagovat, pokud mate nejaky problem, rada si to vyslechnu po telefonu , ale nehodlam timhle zas*rat klub, tyhle veci si ostatni nezaslouzi cist....

  
Uživatelé online  
Nejnovější příspěvky  
Inzerce  
Obrázky  


Š 2007-2017 :: by c5club,optimalizováno pro rozlišení 1024x768, Firefox, Kontakt/Administrator