Jméno
Heslo
Trvale přihlásit 
Nová registrace
Èesky English
Vyhledávání
Rozšírené ...

 

 Zobrazení samostatného příspěvku / Diskuze: Potah na volant
horal
25.08.2008 15:26 - Re: Potah na volant
99
Vidím, že montហpotahu se sice trošku "zvrhla" k popisu boje s potřebným časem, než k uvedení spokojenosti s výsledkem. Jak jsem psal výše, dělal jsem to v podstatě 2 x + jedna demontáž, čas tak 2,5 hod. a nestydím se. Ale pokud to má být pečlivě udělané - to je NAPROSTO bez mezer a rozšklebení spojovaných dílů, které je vidět na některých výsledcích práce na zde vložených fotkách, dá to fakt zabrat. Po dotažení je dobré se tak cca po 5 cm znovu vrátit zpět ještě víc to došponovat, i když to už vypadá OK. Při vysýchání kůže se její objem zmenšuje a to dělá ty nehezké vlnky ve švu a zkroucení. Pak je výsledek perfektní a je to k něčemu, tedy k našemu potěšení. Funkční byl volant i předtím.
A nyní ke zmiňovanému průměru, zvětšenému o potah. Věnec po úpravě je sice tlustý - to je první dojem. Malé ručičky ženy prý jej neobejmou... No když chtějí, obejmou i větší předměty, že jo, pánové ! Ale hlavně - volant není třeba (a nikdo to nedělá) obepínat prstama kolem dokola, v podstatě máme na něm jen ruce položené shora, dnešní řízení jde jak po másle.
Potah hodnotím kladně - je to jedna z mála věcí, kterou si mnoho z nás udělá svépomocí a máme to, co se nám povedlo pořád na očích a v ruce. A také - je to skutečná kůže.

  
Uživatelé online  
Nejnovější příspěvky  
Inzerce  
Obrázky  


Š 2007-2017 :: by c5club,optimalizováno pro rozlišení 1024x768, Firefox, Kontakt/Administrator