Jméno
Heslo
Trvale přihlásit 
Nová registrace
Èesky English
Vyhledávání
Rozšírené ...

 

 Zobrazení samostatného příspěvku / Diskuze: Problémy s topením v C5 I - klapky
petrik1
20.03.2008 19:42 - Problémy s topením v C5 I - klapky
99
Caute,

Nemal niekto z Vas problem s 2zonovou klimatizaciou? Nemyslim konkretne chladenie, vseobecne rozvod vzduchu a regulacia teploty. Od kedy som kupil auto, tak od zaciatku ma hneva, nemozem len tak nastavit nejaku teplotu a uzivat si konfort. Z pravych vyduchov mi vacsinou zacne kurit az ked nastavim teplotu na 27 st, inac fuka studeny. Na lavej strane zas len na nohy (stred,okno asi OK) mi zacalo fukat horuci vzduch aj ked nastavim 16st. Ked prepinam smery fukania, tak neuplne uzatvara jednotlive vystupy, napr. ked zvolim len okno alebo len nohy tak furt prepustaju stredne vyduchy.
Este som sa nepokusil rozobrat cely pristrojovy panel aby som zistil v com presne je problem. Chcem sa na to pripravit. Odhadujem problem v 2 veciach - chybne teplotne cidla aj poskodene klapky. Odhadujem ze asi sa vydralo nejake ozubenie, serva budu ok, lebo obcas to ide, obcas nie. Pri regulacii pocut aj take vrncanie. Na otcovej c5 nepocut nic.

Neviete nahodou presne kde/kolko su umiestnene teplotne cidla, v ktorych miestach su klapky/pocet. Postup na rozobranie pristrojovky uz mam:C5 - C5FS02P0 - Odstrojení - Kompletace : Palubní deska. Nema niekto pristup aj k detailom 2-zonovej klimy, resp. hocijake fotky ktore nejako suvisia?

V najblizsom case planujem obvolat vrakoviska, ci nemaju nahodou tieto diely. netusite co to moze stat?

  
Uživatelé online  
Nejnovější příspěvky  
Inzerce  
Obrázky  


Š 2007-2017 :: by c5club,optimalizováno pro rozlišení 1024x768, Firefox, Kontakt/Administrator