Jméno
Heslo
Trvale přihlásit 
Nová registrace
Èesky English
Vyhledávání
Rozšírené ...

 

 Zobrazení samostatného příspěvku / Diskuze: Novinky a informace - C5club.cz
alx
11.03.2008 18:04 - Novinky a informace - C5club.cz
Administr?tor
Vazeni pratele,
dovoluji si Vam predstavit nekolik zmen a novinek na C5clubu:

* Nejvyznamejsi zmenou je uprava diskusniho fora. Nyni mate moznost si vybrat ze dvou stylu zobrazeni, Styl1 a Styl2. Styl1 je stary styl, ktery je pouzivan doposavad a je take vychozim nastavenim i pro neprihlasene uzivatele. Styl2 je novy styl, ktery by mel nabidnout vetsi prehlednost a orientaci v diskusnich tematech. Zmenu mezi stavajicim stylem a novym stylem muzete provest v Nastaveni systemu ve Vasem Uzivatelskem profilu, kde mate volbu Styl zobrazeni fora s vyberem Styl1/Styl2.

* Od teto chvile se take musite prihlasit, pokud chcete v diskusnim foru prispivat. Forum je i nadale otevrene pro cteni.

* Na hlavni strance diskusniho fora byla pridana pravidla diskusniho fora. Doporucujeme vsem si tyto pravidla procist!

* V diskusnim foru pribyly ikonky u uzivatelu, ktere znazornuji status uzivatele. Pokud ponechate kurzor mysi nad touto ikonkou, zobrazi se Vam popisek.

* Pribylo vyhledavani. Mate moznost hledat jak uzivatele podle jmena, tak hledani v diskusnim foru. Vyhledavani se nachazi v horni liste napravo.

* V levem sloupci dole pribyl odkaz na formular, pomoci ktereho muzete kontaktovat administratory, v pripade jakehokoliv problemu ci dotazu.

* V hlavni liste menu pribyl odkaz na sekci Srazy, kde je mozne zadavat pozvanky na srazy a kde je take moznost se na sraz prihlasit. Tato sekce se vsak bude pravdepodobne jeste upravovat.

* Novy design interni C5 posty.

* Opravena spousta chybicek, ktere ani nejsou videt Jako napriklad: spravne zobrazovani je-li je prispevek novy (New), prejmenovani nekterych nadpisu, spravne razeni uzivatelu v registru podle data registrace.

V pripade jakychkoliv problemu a chyb, ktere byste nasli, nas prosim kontaktujte. Vsem Dekujeme!

  
Uživatelé online  
Nejnovější příspěvky  
Inzerce  
Obrázky  


Š 2007-2017 :: by c5club,optimalizováno pro rozlišení 1024x768, Firefox, Kontakt/Administrator