Jméno
Heslo
Trvale přihlásit 
Nová registrace
Èesky English
Vyhledávání
Rozšírené ...

 

 Zobrazení samostatného příspěvku / Diskuze: III. Oficiální sraz 2010 - volná diskuze
Darja
08.01.2010 13:30 - III. Oficiální sraz 2010 - volná diskuze
99
Vážení kolegové,

je na čase naplánovat naše letní setkání
Protože se naše základna rozrůstá do enormních rozměrů a né všechny hotely a penziony jsou nám kapacitou dostačují, ztížilo to výběr ubytovacích zařízení.

Místo srazu bude letos v kraji středočeském, je zde několik nádherných lokalit, které za to stojí.
Určitě vyvstane diskuze ohledně místa srazu. 2x jsme měli sraz ve východních Čechách, 1x na Slovensku, což určitě pokrylo i Moravu, nebo od hranic to bylo kousek, je čas zase udělat něco na opačném konci. Nechtěla bych, aby se rozjížděly debaty o tom, že to někdo má daleko. Někteří to měli i přes 500km a i přesto dorazili třeba do Piešan (viď najku ).

Zatím mám v merku jeden hotel, ubytovací kapacita je 105 lůžek v různých pokojích (většinu tvoří 2lůžkové), je to *** hotel, standart Diany v Piešanoch nedosahuje, ale i tak působí velmi příjemně.
Cena ubytování by byla uzpůsobena množství účastníků. Já předběžně počítám s cca 30ti pokoji, kde by cena na osobu měla být okolo 600Kč / noc.

Velkou předností je dobrá možnost parkování, k dispozici je parkovistě pro 50 vozů (vozů jako C5, né smartů , hotel nabízí možnost welness (sauna + bazén+ oblíbená vířivka) a billiard, šipky, stolní tenis, tenisové kurty a pod.

Restaurace pojme až 120 lidí, pokud by bylo příjemné počasí (hohóó), je možné využít zastřešený altán pro 120 lidí, k dispozici je též vinárna s kapacitou 56 lidí. Což si myslím, že je pro nás více než dost

Sraz by proběhl v tradičním duchu velkého oficiálního setkání, tudíž spanilá jízda - oběd - program - večeře - večerní program.

Předběžný termín je první půlka května.


Teď vvstává největší dilema pro mě: Kolik lidí přijede, pro kolik máme předběžně zarezervovat hotel. Beru zkušenosti z loňských srazů, kde jsme museli pro velký zájem bydlet na různých hotelech a to není to pravé ořechové. Tady máme dostatečnou kapacitu, 28 dvoulůžkových, 6 jednolůžkových, 7 třílůžkových a podobně, možnost parkování.

Kdo má zájem, PŘEDB̎NĚ mi napište, kolik vás bude. Pokud náhodou se rozhodne jen 20 aut, že dorazí, můžeme zvolit menší penzionek. O tom to je

  
Uživatelé online  
Nejnovější příspěvky  
Inzerce  
Obrázky  


Š 2007-2017 :: by c5club,optimalizováno pro rozlišení 1024x768, Firefox, Kontakt/Administrator