Darja
|
08.01.2010 13:30 -
III. Oficiální sraz 2010 - volná diskuze
|
|

|
Váení kolegové,
je na čase naplánovat nae letní setkání 
Protoe se nae základna rozrůstá do enormních rozměrů a né vechny hotely a penziony jsou nám kapacitou dostačují, ztíilo to výběr ubytovacích zařízení.
Místo srazu bude letos v kraji středočeském, je zde několik nádherných lokalit, které za to stojí.
Určitě vyvstane diskuze ohledně místa srazu. 2x jsme měli sraz ve východních Čechách, 1x na Slovensku, co určitě pokrylo i Moravu, nebo od hranic to bylo kousek, je čas zase udělat něco na opačném konci. Nechtěla bych, aby se rozjíděly debaty o tom, e to někdo má daleko. Někteří to měli i přes 500km a i přesto dorazili třeba do Piean (viď najku ).
Zatím mám v merku jeden hotel, ubytovací kapacita je 105 lůek v různých pokojích (větinu tvoří 2lůkové), je to *** hotel, standart Diany v Pieanoch nedosahuje, ale i tak působí velmi příjemně.
Cena ubytování by byla uzpůsobena mnoství účastníků. Já předběně počítám s cca 30ti pokoji, kde by cena na osobu měla být okolo 600Kč / noc.
Velkou předností je dobrá monost parkování, k dispozici je parkovistě pro 50 vozů (vozů jako C5, né smartů , hotel nabízí monost welness (sauna + bazén+ oblíbená vířivka) a billiard, ipky, stolní tenis, tenisové kurty a pod.
Restaurace pojme a 120 lidí, pokud by bylo příjemné počasí (hohóó), je moné vyuít zastřeený altán pro 120 lidí, k dispozici je té vinárna s kapacitou 56 lidí. Co si myslím, e je pro nás více ne dost
Sraz by proběhl v tradičním duchu velkého oficiálního setkání, tudí spanilá jízda - oběd - program - večeře - večerní program.
Předběný termín je první půlka května.
Teď vvstává největí dilema pro mě: Kolik lidí přijede, pro kolik máme předběně zarezervovat hotel. Beru zkuenosti z loňských srazů, kde jsme museli pro velký zájem bydlet na různých hotelech a to není to pravé ořechové. Tady máme dostatečnou kapacitu, 28 dvoulůkových, 6 jednolůkových, 7 třílůkových a podobně, monost parkování.
Kdo má zájem, PŘEDBĚNĚ mi napite, kolik vás bude. Pokud náhodou se rozhodne jen 20 aut, e dorazí, můeme zvolit mení penzionek. O tom to je |
| |
| |