Jméno
Heslo
Trvale přihlásit 
Nová registrace
Èesky English
Vyhledávání
Rozšírené ...

 

 Zobrazení samostatného příspěvku / Diskuze: Umístění GPS navigace
alx
08.01.2010 09:23 - Re: Umístění GPS navigace
Administr?tor
vilous napsal(a):
Jedině Darja a m.ledl reagovali konstruktivně. Obě řešení jsou podobná - jakési uchycení do stěrbiny mezi palubkou a středovou konzolí. Prosím tedy o podrobnější info - díky předem. Zřejmě jde v první fázi o demontហstředové konzole - návod zde jsem objevil - a co dál, k čemu je to uchycené? Řešení m.ledla se mi líbí méně - zasahuje do ventilace.
Pro ostatní - toto fórum by měla být především technická poradna a diskuse o tom, jací jsou kde legislativci blbci, toho moc nevyřeší.

v mem pripade jde o vlastnorucne vyrobeny drzak, ktery je naohyban tak aby proklouzl mezi palubkou a krytem stredoveho panelu. Neni tam zadny sroub, proste to drzi jen tim, ze tam je ten kryt zacvaknuty a tim ze je to zastrcene pod jakysi plast na vnitrni strane palubky (a drzi to opravdu dobre!).
Az budu mit trochu casu, pokusim se to nafotit trochu z blizka. Momentalne tam uz nejsou ani ty kabely, ktere tam jsou videti. Na fotce je v podstate verze kratce po montazi, dnes uz je vse vedene vnitrkem palubky, takze koukaji jen kratke konce na pripojeni PDA (miniUSB a kabel od externi GPS) a ty se daji zastrcit za drzak v pripade, ze navigaci nepouzivam.
Podle meho nazoru je toto nejlepsi misto pro umisteni navigace, jednak je velmi blizko volantu a da se dobre uvladat, druhak je velice blizko zornemu poli a kdyz sjede ocima na displej, porad velice dobre periferne vidite na cestu a take je to prostor, kde to nicemu nevadi (ventilace apod.).
Nevyhoda je, ze drzak na tuto stranu se nevyrabi, takze je nutna vlastni tvorivost toho, kdo si to takto bude delat

  
Uživatelé online  
Nejnovější příspěvky  
Inzerce  
Obrázky  


Š 2007-2017 :: by c5club,optimalizováno pro rozlišení 1024x768, Firefox, Kontakt/Administrator