Jméno
Heslo
Trvale přihlásit 
Nová registrace
Èesky English
Vyhledávání
Rozšírené ...

 

 Zobrazení samostatného příspěvku / Diskuze: Problémy s topením v C5 I - klapky
quattrop
14.12.2009 22:53 - Re: Problémy s topením v C5 I - klapky
99
Tak jsem na tom podobne jako igok. V lete se mi rozbila leva strana - porad topila, tak jsem moturek vyndal a tu osicku nastavil nejakou tvrdnouci hmotou, aby do te klapky vic zapadala a do tedka OK. Ale zacala mi zlobit prava strana - nechce topit, az pri vysoke teplote. Pri nastavenych 21st. je vzduch porad dost studeny, v 16st. ledovy, topi az tak pri 25. Leva ted naopak uz od 16st. lehce topi, ale myslim, ze to je ok, protoze kdyz je momentalne venku pod nulou, tak to musi porad lehce pritapet, ne?

Kazdopadne jsem myslel, ze ted je teda strzene to "pouzdro" klapky u spolujezdce, tak jsem dneska vyndal ten moturek - mimochodem, abych se dostal k jednomu sroubku, tak jsem vyhodil kastlik, nejdriv jsem ale sundal stredovy panel, v domneni, ze je to stejne jako na leve strane a uuuuu chyba, tam se nedalo dostat, ale pres vyndany kastlik to slo.

V kazdem pripade jsem tu klapku zkontroloval a ta rozhodne protocena neni, vypada jak nova. Takze to vypada, na nejake cidlo. Nebo vas napada neco jinyho? Nebo je zase rozbita leva strana? Rozhodne to ale neni ok, protoze kazda strana ted topi jinak

  
Uživatelé online  
Nejnovější příspěvky  
Inzerce  
Obrázky  


Š 2007-2017 :: by c5club,optimalizováno pro rozlišení 1024x768, Firefox, Kontakt/Administrator