autodiag
|
28.10.2009 20:31 -
Re: C5 z jiné stránky.
|
|

|
tezkac napsal(a): Huppy napsal(a): Ahoj vem, měl jsem saxo 1.5D,xantii 1.8i, xsaru 1.4,1.9D,2.OHDi, 1.8 16 V, teď mám C5 2.OHDi combi a nebal bych na ípy dopustit, vdycky jsem byl spokojený a nikdy mě nikdy nenechal. Dvakrat jsem zabrousil do Fiatu a můu upřímně říct, e auto které si ji nikdy nepořídím je právě Fiat!!!
já měl zase před C5 Fiata Mareu, důvod proč jsme prodal Mareu byl, e se mi zdálo e u dávám moc peněz do servisu (cca 30.000 za necelé 3 roky), tak jsem koupil C5 starou pět let a za necelý rok utratil o něco víc ne předtím do té Marei...take Fiata bych si klidně zase koupil, ale Citroena nevím...
a to nemluvím o stavu Fiata po 270.000 km a C5 po 120.000....Fiat na tom byl lépe 
tak to je dobry...stav auta je zrcadlo majitele a je jedno jestli ma auto najeto 100 000nebo 500 000 ...pokud je clovek prase a dobytek a snazi se za kazdou cenu si vse udelat sam nebo kupovat co nejlevneji nebo uplne zanedbat veci na ktere to nejezdi tak se nedivme ze auta jsou takove jake jsou ..... |
| |
| |