Jméno
Heslo
Trvale přihlásit 
Nová registrace
Èesky English
Vyhledávání
Rozšírené ...

||
 

 Zobrazení samostatného příspěvku / Diskuze: Systémové CD - C5 2004-2007 (RT3 ...)
Růža
02.09.2009 21:30 - Re: Systémové CD - C5 2004-2007 (RT3 ...)
99
Tak jsem dnes konečně rozchodil VDO navigaci.
Jelikož mi jednotka CD-ROM nebrala ani mapové CD, ani servisní (obě jsem stáhnul podle odkazů na www.citroeny.cz), navigace prostě nešla, protože neměla mapové podklady. PC pořád jenom hlásilo špatné CD.
Jelikož se mi zdálo, že jednotka CD-ROM špatně pracuje, rozhodl jsem se ji vyndat a prozkoumat. Po vyndání jednotky a sundání jejího horního krytu jsem ji připojil zpět na konektory a vložil CD. CD normálně zajelo, ale teď bylo vidět, že se vůbec v mechanice neroztočí a jen to hodí chybovou hlášku. Tak jsem jednotku znovu vyndal a vyšrouboval ji i z šasí a najednou jsem uviděl, že napájecí sběrnice k motoru mechaniky je vyndaná a na konci úmyslně zkratována (nevím jaký to mělo důvod) . Řekl jsem si, že nemám co zkazit, tak jsem tu zkratovací svorku sundal a sběrnici nasadil do konektoru, do kterého evidentně patřila. Vše jsem složil,vložil CD, mechanika se pěkně roztočila, obě CD se v pohodě načetla a už naviguji.
Ještě si myslím, že pokud by člověk dal do CD-ROM mechaniky špatné CD, tak by ho to mělo odmítnout a nemělo by se nic pokazit.
Ještě připojuji pár fotek vyndané jednotky CD-ROM.

  
Uživatelé online  
Nejnovější příspěvky  
Inzerce  
Obrázky  


Š 2007-2017 :: by c5club,optimalizováno pro rozlišení 1024x768, Firefox, Kontakt/Administrator