Jméno
Heslo
Trvale přihlásit 
Nová registrace
Èesky English
Vyhledávání
Rozšírené ...

 

 Zobrazení samostatného příspěvku / Diskuze: stáčím, stáčíš, stáčíme...
Ales
25.08.2009 21:43 - Re: stáčím, stáčíš, stáčíme...
99
Mtorr napsal(a):
ALESI,můžeš mi říct do jakého Citroenu jsi volal kvůli počtu najetých km.Ta informace je zdarma ?Pokud je to tak snadné ,taky by mne historie vozu a počet km zajímal.


Na www.citroen.cz jsem si vybral servis, který byl nejblíž k místu, kde jsem měl vybranej ten první kousek (myslím, že to byl Chomutov). Původně jsem se ptal na to jestli mi tam udělají prohlídku před tím, než to koupím, co by to stálo atd... a měl jsem štěstí, protože ten člověk v servisu povídá, že se nejdřív mrkne do záznamů podle VIN a pak se budem bavit dál. Když mi řekl kilometry posledního záznamu nebylo se o čem bavit dál.
Když jsem se s ním loučil, popřál mi hodně štěstí při hledání a já se ho zeptal jestli můžu zavolat až něco zase najdu a on byl v poho, takže jsem mu pak ještě volal několikrát a neměl problém. Naposledy pak i z toho Německa.

Na druhou stranu musím říct, že jsem se pokusil ještě zavolat do servisu, kam jsem plánoval po koupení jezdit (Auto Kápl Písek) na servis, no a tam mně chlápek poslal do p...., že to nejde, jedině prý auta co servisují u nich. Tak jsem mu řekl že vím, že to jde, když by chtěl, ale že si zavolám do jinýho servisu, kde budou ochotnější.

Když se chce jde všechno... Pokud ti někde řeknou, že ti to nenajdou, tak to zkus jinde. 100% to jde, jenom se jim musí chtít.

  
Uživatelé online  
Nejnovější příspěvky  
Inzerce  
Obrázky  


Š 2007-2017 :: by c5club,optimalizováno pro rozlišení 1024x768, Firefox, Kontakt/Administrator